Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van igény kutyapszichológiai...

Van igény kutyapszichológiai központra?

Figyelt kérdés
Persze normális árakkal és ingyenes tanácsadással...?
2013. febr. 1. 08:49
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Ha már 10 kutyát megtudok menteni az elaltatástól akkor már megérte az egész! Kutyatréner tanfolyamot akarok csinálni, de sajnos már csak jövőre.. És van elég pénzem hogy finanszírozzam a falkám ellátását, ennyi.
2013. febr. 6. 08:59
 32/40 anonim ***** válasza:
csak tudod 10 problémás kutya mellett lehet, hogy nem tudok a jövőben megkeresni a rávalót. A mai világban ezekkel az árakkal, hamar elfogynak a tartalékok.
2013. febr. 6. 09:05
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Ideiglenes befogadóként is meg tudsz menteni csomó kutyát.. Csak úgy nem mész tönkre anyagilag... 10kutyát ha tényleg normálisan akarod tartani persze méret függő, de 60-200 ezer ft/hó eltartani. Ez csak az etetés itatás. Állatorvosi költségek 10kutyánál havi 20-30ezer/ hó bizos van mert 10kutyánál nem lesz olyan hónap hogy valamelyikkel ne legyen valami.. Eszközök fogynak azokat kell pótolni. A terület amin dolgozol nem ajándék egyszer meg kell venni nagyon sok jóindulattal olyan 20.000.000-50.000.000 ft a telek attól függ hol veszed.. Erre jönnek az alkalmazottak akiket fizetni kell.. Legyen csak kettő havi 100-100ezerért. Van valamennyi rezsi ktg számoljunk megint sok jóindulattal 30.000ft-ot. Az ingatlanra hitelet kell felvenni ez legyen havi 500.000 hogy ne legyen olyan sok a kamat.

Most ott tartunk hogy legrosszabb esetben 930.000ft-ot kell fizetned havonta. Jah igen és 20évig fizeted a hitelt.

Van a jobb eset. 330.000ft plusz a hitel. amit mivel csak 20millió ezért kevesebbet akarsz fizetni. legyen csak havi 200ezer. A jobb eset havi 530.000ft/hó és így is kb 20évig fizeted a hitelt..

Elég drága hobbi lenne sajnos.. amit teljes állásban kellene csinálni.. És itt még váratlan költségekről nem is beszéltem mint ilyen olyan felújítások vagy valamelyik kutyával valami baleset akármi...

2013. febr. 6. 10:34
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor hallani olyan -amúgy jó szándékú - állatvédőről, aki bevállal egy csomó kutyát, aztán elfogy a pénze, és kétségbeesetten osztják a facebookon, hogy x faluban 50 kutya éhezik egy hete, segítsetek :( nem játék ez.
2013. febr. 6. 10:48
 35/40 anonim ***** válasza:

A párom román és most úgy alakult, hogy néhány hónapot Romániában töltünk. Rögtön elkezdtem keresni a lehetőségeket, hogyan lehetek ideiglenes befogadó (erre azt a választ kaptam, hogy náluk ilyen nincs), vagy önkéntes az aradi menhelyen (mint kiderült a vezetőség nem szereti az önkénteseket...). Mikor körbementem a kennelsoron nagyon sok első ránézésre is beteg kutyát láttam, az egyik kennelben konkrétan egy dögöt találtunk. Itt láttam meg egy nagyon helyes, de apatikus kis kant, rögtön ki is hoztuk, konkrétan a menhelyről kellett kimenteni... Most már jól van:

[link]

A vezetővel beszélgettünk egy kicsit, kérdezte, hogy lehet az, hogy Magyarországon nem látni kóborkutyát? Mondtam neki, hogy vannak menhelyek, meg gyepik, minden kutyát be kell fogni, sokat elaltatnak emiatt. Szomorúan válaszolta, hogy náluk csakis egészségügyi okokból engedélyezett az altatás. Ahogy észrevettem a kutyák a pénzt hiányában (csak állami pénzből gazdálkodnak, senki nem adományoz, nincs 1%) kezeletlen betegségek miatt szenvednek ki. Amik az utcán vannak milliószor jobban néznek ki, mint a menhelyesek.

Úgyhogy kérdező, van a magyar helyzetnél is rosszabb, az altatás sajnos szükséges rossz, nem lehet mindenkit megmenteni. De akit meg lehet, azt meg kell!

2013. febr. 6. 17:39
 36/40 anonim ***** válasza:
A kutyatréner tanfolyam nem fog egy kutyát sem megmenteni... viszont az árából néhány kutya kihúzná nálad egy ideig.
2013. febr. 6. 17:41
 37/40 A kérdező kommentje:

Mindegy ki kell találni valamit az a lényeg... Mindenképpen segíteni szeretnék.

El kell érni a célt, feladni a legkönnyebb...

2013. febr. 6. 20:13
 38/40 anonim ***** válasza:
Legyél ideiglenes befogadó azzal sokat segíthetsz. És sok kutyának is :) ha rendbe teszel 1-1 problémás kutyát az is nagy segítség. Tőlem most vittek el egy agreszív havanese-t. És tökre meg vannak vele elégedve. Mondják hogy nem is olyan durva mint amilyenre felkészítettük őket. :)(mielőtt elhoztam messziről morgott minden kutyára) most meg már barátkozott idegen kutyával.. előtte 5ször hozták vissza a menhelyre. Ilyen kis segítségek is sokat számítanak.
2013. febr. 6. 21:59
 39/40 A kérdező kommentje:
igen ez is a tervem része... :) de előbb a tanfolyam, hogy segíteni tudjak...
2013. febr. 7. 15:45
 40/40 anonim ***** válasza:

Inkább terápiás szemináriumra kellene elmenned, illetve felvenned a kapcsolatot néhány rehabilitációs, terápiás oktatóval. Ebben a szakmában világszínvonalú oktatókkal rendelkezik hazánk.

Több kiképzői tanfolyam van, nem írtad, te melyikre mennél, de a legtöbb ilyen tanfolyamon említést se tesznek a problémás esetekről.

2013. febr. 7. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!