Van igény kutyapszichológiai központra?
Figyelt kérdés
Persze normális árakkal és ingyenes tanácsadással...?2013. febr. 1. 08:49
21/40 anonim válasza:
Majd ha nem tudsz enni és el kell mellette látnod 30kutyát és a családod, akkor rájössz hogy sok mindent pénzen kell megvenni ^^
22/40 A kérdező kommentje:
mindig ez a negatív szemlélet...
2013. febr. 1. 16:34
23/40 anonim válasza:
A kutyatartás ma már luxus. Csak olyan vállalja, akinek van rá elég pénze.
24/40 anonim válasza:
Szerinted az pozitív szemlélet, ha azt gondolod, hogy az altatásra váró kutyák mind ellátásban részesülhetnek (pedig az, hogy altatásra vár nem jelenti azt, hogy gond van a kutyával), csak kell hozzá egy ilyen központ? Vagy a problémásak? Vagy azok, akik mondjuk már 5 éve vannak a menhelyen? Mit gondolsz, hány kutyáról van szó? 50? 500? 5000? Legalább. Miből lehetne finanszírozni az ellátásukat? A kiképzőket, akik teljes munkaidőben a kutyákkal foglalkoznak? Az orvosi költségeket? El tudod képzelni, mennyi pénz ez? Ez nem negatív hozzáállás, ez a valóság.
25/40 Szilvi & Argos válasza:
Kérdező, Te álomvilágban élsz! Sajnos :(
Még az Animal Planet adón lévő állatrendőrségről szóló filmekben is hangsúlyozzák, hogy nem tudnak minden állatot megmenteni, nincs hely, pénz, ember...pedig ők aztán milliószor jobban állnak anyagilag, mint mi idehaza! Egy amcsi menhely úgy néz ki, mint egy magyar magánklinika például...
26/40 Szilvi & Argos válasza:
Már az csodálatos lenne, ha a túlzottan agresszív, gyógyíthatatlan és nagyon öreg kutyák kivételével nem lenne szükség altatásra...ugyanis tucatszámra altatják a fiatal, 3 év alatti, barátságos és okos kutyákat!!!
27/40 anonim válasza:
Szép lenne az altatás nélkül kutyavilág, de szerintem nem működőképes. Az én szívem is megszakad, amikor problémamentes kutyákat küldenek a halálba, de kell a hely az újaknak... lásd mi van pl. Romániában. Ez az ország a "kutyák országa", kb. minden sarkon van egy falka és az altatást nem engedélyezik, így vágva maguk és a kutyák alatt is a fát. Egyre többen lesznek, egyre több marad az utcákon, vég nélkül szaporodnak... sajnos sokuknak meg kell halni ahhoz, hogy a többi tízezer megszületendő kutyát a szenvedéstől megmentsék...
28/40 Szilvi & Argos válasza:
Wintersunset: igen, egyet értek, én is ezt írtam le...
Romániában tiltott az altatás?? :O Ott még annyi gyepi és menhely sincs, mint itthon, nem?
29/40 anonim válasza:
Wintersunset: amúgy neked hogyhogy Romániából lett a kutyád? Ez az altatás dolog nagy furcsa, nem gondoltam volna, hogy ott tiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!