Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon szeretnék megmenti egy...

Nagyon szeretnék megmenti egy kutyust, és menhelyről elhozni, de félelmem van, szerintetek?

Figyelt kérdés
az a kutya pl egy német juhász amit onnét hoznék lenne már 2 éves látszólag rendesnek , tűnik de nem nálam szocializálódott nem tudom , hogy bánt vele az előző gazdája és félek , hogy nem birok vele és megtámadna , szerintetek ez lehetséges?
2013. jan. 29. 19:15
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Egy olyan ember,aki nem ért a kutyához,nagyon könnyen el tud rontani egy jó tenyészetből való,8 hetes kora óta nála lévő kutyát.

Nem is egy ilyennel találkoztam.Jó kennelből,drágán vett roti harapta meg pl.saját gazdáját,mert az nem tudta kezelni.De ismertem ilyen dobermannt is.Több mint 100 ezerért vették.A kutya 2 évesen uralkodott rajtuk,féltek tőle.Elajándékozták egy olyannak,aki tudta kezelni,és azóta sincs a kutyával gond.

Szóval egy olyannál,aki nem ért a kutyákhoz,teljesen mindegy,hogy kölyök vagy menhelyi a kutya.

2013. jan. 30. 15:48
 42/43 anonim ***** válasza:
hát igen , aki nem ért a kutyákhoz az ne is tartson
2013. jan. 30. 16:12
 43/43 anonim ***** válasza:
53%

"Nem is egy ilyennel találkoztam.Jó kennelből,drágán vett roti harapta meg pl.saját gazdáját,mert az nem tudta kezelni.De ismertem ilyen dobermannt is.Több mint 100 ezerért vették.A kutya 2 évesen uralkodott rajtuk,féltek tőle.Elajándékozták egy olyannak,aki tudta kezelni,és azóta sincs a kutyával gond. "

Nálam is így van a roti :)

De hogy a kérdésre is válaszoljak, itt már kicsit eluralkodtak az egymásra fújások.

A kérdés, hogy mi a vélemény egy 2 éves németjuhász menhelyi kutyáról.

Nem kell félelmed legyen.

Persze ha még nem volt úgy kutyád, hogy felnőtt korban kerül hozzád, főleg nem valami ici-pici akkor megértelek, de hidd el a kis testű kutyák agresszívebbek mint a nagyok.

Ha meg kezelhetetlen lesz, úgyis kutya iskolát fogsz felkeresni, de addig feleslegesen minek?

Nem kell a kérdezőre erőltetni a kutyasulit.

Majd eldönti, hogy szüksége van-e ilyen segítségre vagy sem.

2013. jan. 30. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!