Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon szeretnék megmenti egy...

Nagyon szeretnék megmenti egy kutyust, és menhelyről elhozni, de félelmem van, szerintetek?

Figyelt kérdés
az a kutya pl egy német juhász amit onnét hoznék lenne már 2 éves látszólag rendesnek , tűnik de nem nálam szocializálódott nem tudom , hogy bánt vele az előző gazdája és félek , hogy nem birok vele és megtámadna , szerintetek ez lehetséges?
2013. jan. 29. 19:15
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm! kutyasuliba nem viszem , én úgy gondolom ,hogy akinek kutyasuli kell ,hogy megnevelje a kutyáját vele bajok vannak , rahedli könyv , internet, amiből tanulni lehet, csak venni kell a fáradságot és utána nézni, az oktató is nyilván így tanulta meg a dolgokat, az ,hogy meg ott emberekkel meg kutyákkal találkozik az tényleg kell a szocializálódáshoz, de az nem csak ott tehető meg
2013. jan. 29. 22:25
 22/43 anonim ***** válasza:
Az autóvezetést is meg lehet tanulni könyvből, minek járjon az ember gyakorlatra? Azzal biztos bajok vannak, aki oktató segítségével tanulja. Na ugyanígy van ez a kutyákkal is... Csak remélni tudom, hogy ilyen mentalitással nem hozod el azt a kutyát.
2013. jan. 29. 22:28
 23/43 A kérdező kommentje:
kispalikee :DD jót nevetem, igen járművezetés meg egy kutya oktatása az = :DDD de te csak nyugodtan gazdagíts egy embert mert annyira szerencsétlen vagy ,hogy foglalkozz saját erődből a kutyáddal
2013. jan. 29. 22:54
 24/43 A kérdező kommentje:
ha lesz gyereked majd azt is más szülőkre bízzad , majd ők megmondják ,hogy kell felneveli
2013. jan. 29. 22:59
 25/43 A kérdező kommentje:
* őt is
2013. jan. 29. 22:59
 26/43 anonim ***** válasza:
29%
Örülök, hogy megnevettettelek. Mindig kellemes érzéssel tölt el, ha fogyatékos embertársaink életét egy kicsit szebbé tudom varázsolni:)
2013. jan. 29. 23:03
 27/43 A kérdező kommentje:
az valahogy nagyobb fogyatékos akinek kutya "oktató" kell, hogy megtanulja kezelni az állatját mert annyira fogyatékos :D remélem sose lesz gyereked se
2013. jan. 29. 23:10
 28/43 anonim ***** válasza:
alaptalan a félelmed a menhelyen dolgozók az igényeidnek megfelelő kutyát is tudnak adni
2013. jan. 29. 23:13
 29/43 anonim ***** válasza:
Remélem, egyszer megismerkedsz a magyar helyesírás szabályaival.
2013. jan. 29. 23:21
 30/43 A kérdező kommentje:
tereld a témát :D menj aludni mert holnap a kutyáddal el kell menned sétálni , nem csak ám kutya suliba kell járni aszt kész :D
2013. jan. 29. 23:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!