Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon szeretnék megmenti egy...

Nagyon szeretnék megmenti egy kutyust, és menhelyről elhozni, de félelmem van, szerintetek?

Figyelt kérdés
az a kutya pl egy német juhász amit onnét hoznék lenne már 2 éves látszólag rendesnek , tűnik de nem nálam szocializálódott nem tudom , hogy bánt vele az előző gazdája és félek , hogy nem birok vele és megtámadna , szerintetek ez lehetséges?
2013. jan. 29. 19:15
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Ha ki akarod hozni azt a kutyát nagyon sürgősen kezdj el felkészülni abból a "rahedli könyvből", mert a kérdésed alapján látszik, hogy még egyet sem sikerült elolvasnod és fogalmad sincs a kutyákról.
2013. jan. 29. 23:33
 32/43 A kérdező kommentje:
volt már saját nevelésű kutyám 8 hetes korától én neveltem rutinom az van ,bármennyire hihetetlen , de menhelyről kutyát még nem hoztam
2013. jan. 29. 23:36
 33/43 anonim ***** válasza:
29%
Magyarázz csak. Nekünk megmagyarázhatod, hogy valaki vagy, de a kutyának elsőre lejön, hogy egy nulla vagy. Nem nekem kellett megkérdeznem, hogy vajon meg fog-e támadni a saját kutyám, pedig mindkettő mentett kutya, ismeretlen előélettel:)
2013. jan. 30. 00:28
 34/43 anonim ***** válasza:

Azért kérdező, nem semmi vagy. Egy 2 éves kutyának kell iskola, ha tetszik, ha nem. Csak aztán majd ne ide írogasd ki, hogy nem hallgat rád a kutya, miért nem tudod leszoktatni mondjuk a rágásról, miért nem kötődik hozzád, stb.

Akkor tényleg harapja le a kezed. Egy kiskutyával könnyű persze... De egy 2 éves menhelyivel nem.

2013. jan. 30. 09:15
 35/43 anonim ***** válasza:
9%
én se vittem el még a kutyámat egyszer se kutya suliba és nem is mondom , hogy mennyire okos és mennyire szófogadó, mert azt látni kell:D én is többre becsülőm azt aki maga képzi a kutyáját , meg kutya suli havi 7000 körül van ahogy néztem, menjenek oda csak a sznobok meg akik tényleg nem értenek a kutyákhoz ( de persze egy 2 éves kutyával más a helyzet oda már valóban erős szakember kell, de persze már akinek :) )
2013. jan. 30. 11:50
 36/43 A kérdező kommentje:

KisPali te egy szánalmas ember vagy lefogadom egy barátod nincs , te mást nem tudsz csak kötözködni , de még csak a kutyákhoz se értesz , akarod magadnak bemesélni ,hogy legalább az állatok szeretnek de erre ne vegyél te mérget

"Hónapokig nem is volt normális kötődés köztünk... "

hát igen a kutya látta mekkora szerencsétlen , hülye a gazdája és szegénykém kénytelen volt elfogadni téged ,az ,hogy meg már hallgat rád az annak tudható be , hogy beírattad egy Bentlakásos kiképzésre mert már teher volt számodra a kutyád

2013. jan. 30. 12:24
 37/43 anonim ***** válasza:
Bentlakásos kutyaiskola? Nem is tudtam, hogy ilyen van Mo.-on. Látom, azt sem tudod, mi az a kutyaiskola, de fogalom nélkül szapulod.
2013. jan. 30. 12:34
 38/43 A kérdező kommentje:
hát pedig van :DD vicces gyerek vagy , adod elő hogy kutya suliba járok de közben fogalmad sincs semmiről , de meg nem kell letagadni ...
2013. jan. 30. 13:00
 39/43 anonim ***** válasza:
0%
Aki elhiszi, aki nem: van kutya reinkarnáció. Ha elpusztul az igazi társ, az ember eltemeti és megsiratja. Sokig nagyon hiányzik, de nem szabad elsietni az utód beszerzését. Minimum egy-másfél hónapot ki kell várni. Nem szabad a külsőre adni, járni kell a menhelyeket, aztán egyszer csak egy fiatal kutyus úgy viselkedik veled, mintha régóta ismerne. Ha hazaviszed, azonnal odahúz a pórázon, ahol az öreg meghalt (ház háta mögé bújt). És oda, ahová eltemetted. A régi kutyád nevét is érti! Mindenben úgy viselkedik, mintha el sem ment volna örökre. Megtörtént a reinkarnáció. Ez nem vicc, sokszoros tapasztalat.
2013. jan. 30. 13:57
 40/43 anonim ***** válasza:

#4-es:

Pont azért írtam le a kutyák korát, hogy a nagyobbikkal több gond volt, már neki is voltak berögzült szokásai, pedig még 2 éves se volt.

Nyilván más egy 7-8 hónapos kutya, meg egy 2 éves is, de a kérdés nem erre vonatkozott!

2013. jan. 30. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!