Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van ez? (többi lent. )

Miért van ez? (többi lent. )

Figyelt kérdés

Napi szinten megtörténik, hogy megyek haza, vagy bárhol, és nem is kevés kutya odajön hozzám. Hozzám bújnak, de nem tudom miért. De olyanok, akiket még nem is láttam.

Nem baj, csak nekem ez kicsit furcsa...

2013. jan. 29. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

olyan szagod vagy kisugárzásod van, ami tetszik nekik. vagy ettél előtte, nemtom :D

de tényleg, vannak emberek, akikre tapadnak a kutyák, van akik elől meg menekülnek... függetlenül attól, hogy mit csinálnak. valamit éreznek, ennyi, különleges vagy :D

2013. jan. 29. 15:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem, általában nem akkor eszek...

Ment a zöld kéz. :D

2013. jan. 29. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Hozzám is jönnek, gyerekkorom óta. Én azt vettem észre hogy a kutyák kedvelik a nyugodt, nem nyomulós, határozott emberek társaságát.

Egyszer tinédzserként egy pályaudvaron ülve találkoztam egy német juhásszal. Többen próbálták kajával csalogatni, sikertelenül. Fél óra múlva a kutya lefeküdt mellém, majd jött utánam. Nagyon szívesen hazavittem volna (ahogy az már akkoriban is szokásom volt:)), de épp vizsgára utaztam. A kutya fel akart jönni utánam a vonatra, úgy kell lezavarnom a lábammal, végül a kalauz segített. Ahogy a vonat elindult láttam, hogy a kutya elkezdett futni utána...

Nagyon sok kutyával volt már dolgom, de ez volt a legmegindítóbb eset ami valaha is történt velem és azóta is bánom hogy otthagytam ahelyett, hogy hazahoztam volna.

2013. jan. 29. 16:11
 4/7 A kérdező kommentje:

:D

Aranyos lehetett...

Nem rég kb. 1 m-s hó volt, a csizmám teljesen átfagyott, átázott - ne volt meleg, se kívül, se belül. Aztán egy pekingi palotakutya a hidegre fütyülve lekuporodott mellém... ma is volt ilyen.

2013. jan. 29. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:

én rám is tapadtak gyerek korom óta az állatok:)

nem csak a kutyák, hanem macskák is. egyszer vadasparkban bemásztam a kerítés előtt levő korlát mögé, és kerítésen keresztül farkasokat simogattam.

anyukám azt hittem, hogy szívrohamot kap, amikor meglátott.

De a mai napig van olyan, hogy mellém szegődik egy kutya, és én meg beszélek hozzá:)

vagy, amikor látok egy kutyát(ezért már sokan kiröhögtek) akkor intek a kutyának, és mondom neki, hogy sziaa! és utána már nem tudom levakarni. Amíg még a szüleimmel éltem, addig sokszor "vittem" haza kóbor kutyákat, csak sajnos mindig el zavarta őket apum, mert a mieink mellé már nem fért volna.

most is van 3 kutyám, ebből kettőt így szedtem fel:) nagyon ragaszkodóak.

2013. jan. 29. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Rám is kiskorom óta tapadnak a kutyák a macskák meg ki nem állhatnak de nem tudom miért :)

Én egy nap mentem haza a suliból év vége felé,az út felénél vettem észre hogy egy kis keverék kutya követ engem.Nagyon sovány volt így adtam neki adtam a szendvicsem.Nem volt szívem lenthagyni így felhívtam apukámat és 1-2 napig nálunk volt majd mamámékhoz elvittük :) Most 1 éves.

De most is mások kutyái sétáltatás közben odajönnek mindig megsimogatom őket és beszélgetek a gazdikkal :)

2013. jan. 30. 15:01
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 igen, farkast én is simiztem már. Anyám szerint csoda, hogy vannak ujjaim.

# :D Aranyos lehet.

2013. jan. 31. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!