Tudom hogy már ebből is több kérdés volt , de így azért még is jobb :)
Szóval nagyon szeretnék önkéntes lenni a Noé állatotthonnál .
Nov.-ba töltöm a 15-öt , úgy lehetséges szülő nélkül ?
Amúgy ez hogy működik pontosan valaki tud valamit ?
Úgy értem hogy : Én választom hogy melyik kutyát sétáltatom stb.
Vagy ők mondják hogy : Most menj mittomén Döncikékez és őt sétáltasd ! ? :)
Amúgy egy régebbi kérdésben szerepelt hogy egy 16éves lány állatkorházba is szívesen segitene. És azt írták hogy a Lehel utcainál próbálkozzon.
De egy állatkorházban mit lehet segíteni ? Mármint oda szakemberek kellenek nem ? :)
2009. aug. 28. 22:24
1/8 anonim válasza:
Hívd fel a Noét, biztos vagyok benne, hogy minden kérdésedre válaszolni fognak.
2009. aug. 28. 22:40
2/8 anonim válasza:
Csak 16 éves kortól lehet szülői felügyelet nélkül. Szerintem te választhatod ki, hogy melyik kutyát sétáltatod.
2009. aug. 29. 10:15
3/8 anonim válasza:
Első pár alkalommal kísérjen el az Anyukád, utána már, ha ismerenek, akkor a többi önkéntessel együtt tudsz sétáltatni, etetni, gondozni. Te választod ki, hogy kivel szeretnél foglalkozni, de a tapasztaltabb önkéntesek segítenek Neked, hogy tudd melyik kutya milyen a saját és a kutya biztonsága érdekében is. Rengeteg feladat van, amiben a szombati kis csapatnak tudsz segíteni (sétáltatás, szocializálás, kozmetikázás...) és örülnek minden segítő kéznek! Fiatalok is szoktak kint lenni bőven!:-)))
2009. aug. 29. 10:48
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! :)
Hát remélem majd valamikor öaszejön , anyu még nem is tud az ötletemrl , szal ... kérdéses :S
2009. aug. 29. 11:46
5/8 anonim válasza:
Tegnap este megkérdeztem, mert a mi közelünkben is van egy, és mennék oda, azt írták, hogy nem kell szülői engedély, de jó ha tudják hol vagy, és 10 éves kortól bárki mehet.=)
2009. aug. 30. 14:24
6/8 A kérdező kommentje:
Köszike a választ :)
2009. aug. 30. 15:30
7/8 anonim válasza:
A mi menhelyünkön azt a kutyusd viszed amelyiket szeretnéd és addig ameddig szeretnéd. 14 éves kortól lehet jönni egyedül is. Ezek persze menhelyfüggő dolgok, de biztosan örülni fognak Neked és segítenek mindenben, amíg bele nem szoksz:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!