KUTYAS ANYUKAK, ti hogy csinaltatok terhesseg alatt, illetve baba szuletese utan?
5. válaszoló vagyok.
én 35 éves vagyok, és csak rásegítéssel jött össze a gyermek.
de a jóIsten a megmondhatója, hogy semmi pénzért nem adnám a kutyámat soha senkinek, mert a RÉSZEM.
Úgy is hívom néha, hogy Testem rész kiskutya.
Imádom.
És amíg élünk, addig velünk marad.
A többszörösen veszélyeztetett terhesség abból állt, hogy fél tüdőm van, magas vérnyomásom, és inzulinos cukrom volt terhesség alatt,stb.... de tudtam, hogy mi egy család vagyunk.
Nem majomszeretettel szeretem a kutyám, de majdnem.
Szóval a véremet adnám érte, és a gyerekemért is, de ha valaki felelősségteljesen csinálja a dolgokat, akkor nincs gond.
Szeretem mindkettőt.
És a kisbaba,bár 6 hónapos, de úgy mosolyog a kiskutyára, hogy el nem tudom mondani.
Nekem ez mindent megér.
Bár nem hiszem, hogy ezt sokan olvassátok, de két dolog van, ami sosem változik meg.
A gyermek szeretete az édesanyja iránt, és a kutya hűsége a gazdája iránt.
6 és 9-es vagyok.
Még annyit, hogy nekünk is igen nehezen jött össze a gyerek. 4,5 évet vártunk és 4. lombikra sikerült.De ettől függetlenül egyszer percig még csak meg sem fordult a fejemben, hoyg megválljak tőlük. Csak az jutott eszembe, hogy milyen jó lesz a gyerekemnek, hogy vannak körülötte kutyák. És imádja is őket. Az öreg a kedvence, pedig nála tarottam a legjobban, hogy mi lesz mert ő nem nagyon szereti ha pisskálják, de a gyereket imádja és bármit eltűr neki.
Összefoglalva:
Még a fogantatás előtt szűresd le magad toxoplazmára, ez nagyon fontos.
Illetve amikor először meglátják a babát és megszimatolják bármi többet tesz tiltsd le, illetve ne engedd be a baba szobába.
Ez a kutyáknál teljesen természetes ugyanis szülés után a szuka megváltozik és nem enged a gazdáján kívül senkit sem a kölykökhöz, legyen az kutya vagy más állat.
De ha rendbe van falka szerep akkor ebből nem lesz probléma, a kutya tudja alapból hogy a vezére kölykei neki tabu.
Jó ilyeneket olvasni:) De rajtam ez se segít, mert 5 kutyám van és őrülten imádom mindet és fizikai képtelenségnek érzem, hogy minden ugyanúgy maradjon, ha gyerekem lenne. 1-2 kutyával még el tudom képzelni, de 5-el sajnos nem.
Mindenesetre próbálkozunk, de nem sikerül teherbe esnem és sajnos a félelmeim miatt nem is bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!