KUTYAS ANYUKAK, ti hogy csinaltatok terhesseg alatt, illetve baba szuletese utan?
A kutya az kutya, a gyerek az gyerek.. Ne találd már ki, hogy majd áthurcolod a kutyát a kórházon, hogy bent lehessen veled, mert nem bírsz ki nélküle három napot...
A kórházban mások is vannak, egyáltalán nem higiénikus kutyaszőrt hullajtani mindenhová. Egy kórházban mászkálnak emberek nyílt sebbel, friss műtéttel, kutyaszőr-allergiával, és minden más egyébbel...
regizz be és remek társaságba fogsz csöppenni:))
ezt inkább a baba részlegben kérdezd meg, de mivel idetévedtem,válaszolok.
én a kutyámat jól megneveltem, szófogadó nagyon bájos eb.
nincs vele semmi gondom.
amíg terhes voltam, addig sem volt, mert ugyanúgy kezeltem, mint azelőtt, és minden ugyanúgy zajlott vele, mint azelőtt.
kórházban 3 hétig voltam, mert többszörösen veszélyeztetett terhes voltam.
állítom neked, engem jobban megviselt a kutyám hiánya, mint őt.
szóval nem kell ettől majrézni.
egyszer emberem behozta, és a parkolóban visítva omlottam a kutyámra.
iszonyatosan bőgtem.
de legalább magamhoz öleltem.
emberemmel tök jól elvolt, némi szeretethiányt azért anyám felfedezett a kutyán, amikor látta.
hazamentünk a bébivel bébihordozóban, letettem a földre, kutya odament megvizsgálni, mondtam neki, hogy "NEM", mikor hozzá akart érni, és azóta nem megy a bébi közelébe sem, a babaszobába bejöhet, de nem nagyon akaródzik neki :)
sosem!!! hagyom őket együtt őrizetlenül!, bármennyire bízom a kutyámban!
semmi az ég világon nem változott azóta sem, ugyanúgy imádom, nincs viselkedési zavara.
a higiéniára nagyon odafigyelek, lehet röhejes, de mindig kezet mosok, ha kutyás a kezem, mielőtt a bébihez nyúlok, de ez jön automatikusan, majd meglátod.
ha rövid szőrű , és hullajtja is azt a kutyád, akkor nem javaslom, hogy beengedd a babaszobába.
Összefoglalva, no para, ha te megtartod a természetes viselkedésedet, akkor a kutya is normális marad.
Boldog babavárást! És ne hanyagold el az ebet!
Én imádom az állataim,semmin nem változtattam a kutyákkal.A macska almot viszont a férjem tisztította.És rendszeresen jártam toxoplazma szűrésre mert negatív volt !!! Úgy hogy kutya-macska kozmetikus vagyok és állatorvosi aszisztens ,20 éve vannak mindenféle állataim ,rágcsálók is. Azt hittem tuti védett vagyok átestem a fertőzésen ,de nem :O Szerencsére terhesség alatt sem. Bár azt mondják a zöldségek veszélyesebbek ebből a szempontból ,nekem egyiktől se sikerült elkapnom.
Az állatok előtte is rendszeren oltva féregtelenítve vannak( havonta ) és a kisgyermekünk sincs tiltva az állatoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!