KUTYAS ANYUKAK a baba szuletese utan hogy csinaltatok?
Nekem még nincs gyerekem, viszont rengeteget gondolok arra, hogy miként lesz a legkönnyebb ,,megoldani,, ezt a helyzetet. Szerintem csak megszokás kérdése. Míg alszik a baba, vagy apa foglalkozik Vele, vagy elmennek sétálni, addig tudsz játszani a kutyákkal.
Nálunk most az a helyzet, hogy a kutya velünk alszik. Viszont én pár hónapig nem fogom beengedni a gyerek szobájába. Azt meg kell majd tanulnia, hogy oda nem mehet! Aztán ha picit nagyobb lesz (nyilván megkérdezem a dokit, hogy mennyi időt javasol) akkor mehet az ismerkedés. Viszont az elején is meg kell mutatni a babát a kutyának, és tudatosítani kell benne, hogy a baba ,,felette áll,,.
Nekem sincs gyerekem, csak egy 10 évvel fiatalabb öcsém. Nálunk ez úgy volt, h kutya kizárva a gyerekszobából, séta anyával meg a babával együtt. Játék pedig mikor más foglalkozott a babával. De persze mivel mi többen voltunk annyira nem volt gáz, mert valaki mindig nyúzta a kutyát is...
De ne aggódj kialakul majd úgyis :)
Nekem van egy fiam. Mikor megszületett ugyanúgy csináltam mindent mint annak előtte. Csak már egyedül segítség nélkül mert a férjem lelépett. A sétáknál a gyereket is magammal kellett vinnem, mert nem mindig találtam embert aki vigyázzon rá. A kutyákat sosem zártam el, ők is a szobában voltak. Mikor már mászkált a földön a kutyák is tudtak rá figyelni. Ha a konyhában időztem és valamelyik kutya bejött és folyton hátrafelé nézett és rám, akkor én is kikukkantottam megnézni a gyereket.
A szukám tanította meg a gyereket arra, hogy nem püfölünk fakanállal kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!