Van ember által érezhető szaga a feromon illatosítónak? (kutyák nyugtatására használják, konnektorba dugós. )
Szia!
Ha a D.A.P-ra gondolsz annak enyhe alkoholos illata van, mint egy fertőtlenítő spray-nek.
nem vészes egyébként, mi szeretjük, bár leginkább a pumpás változatot használom.
azt tudom hogy mire való...
Azért kérdeztem, mert ha esetleg koncentrátum, lehet hogy van egy jellegzetes szaga..
JAA!
a lényeget elfelejtettem:
a kutya ha egyedülmarad a lakásban kissé kiborul. Alkalmas ez a szer a nyugtatására, vagy ne várjak tul nagy hatást..
Kutyáknál is egyénenként változik, hogy mennyire hatásos. Én magam nem próbáltam, de volt aki mesélte, hogy neki használt. Szerintem egy próbát megér. De emellett érdemes lenne a kutya viselkedési problémáinak az okát megkeresni egy kiképző segítségével (pl. www.kutyasuli.hu).
Egyébként nem szexuális feromon van benne, hanem az, amit a szoptatós anyakutyán éreznek a kölykök. Ezért nyugtatja meg őket.
Utolsó:
Egyrészt, nem embernek való feromonról volt szó, másrészt, ez reklámnak számít, harmadrészt, nem működik a link.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!