Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szóltok ehhez a microchipe...

Mit szóltok ehhez a microchipes megjelöléshez? Te beültettetted már a kutyádnak, vagy be fogod?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 19:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
79%

Elmondtam a valóságot erre le vagyok érte pontozva, pedig ennek ellenére most is ez történik, hibába ti a gép mögül nyomtatok egy piros kezet...

Pedig nem a chip ellen beszéltem, hanem az esetleg ebből következő adók és az emberi hülyeség ellen.

Vannak a felelőtlenek akiknek nem való állat, azokat én is elítélem, sőt azt sem hiszem el hogy valaki nem tud összeszedni 3500 forintot, de aki azt hiszi hogy ez majd teljesen megoldja a problémát az téved.

Csodálkozom hogy erre a dologra ekkora energiát fordítanak, amikor lenne sok más ennél égetőbb probléma is, csak azt tudom feltételezni hogy ebből pénzlehúzás lesz, mert az állam csak akkor csinál valamit ha abból haszna van, lesz.

Újra leírom, ha törvénybe foglalnák hogy kutyatartás címén semmilyen extra jövedelemhez nem juthat az állam (elég nekik az oltásokból származóak, így is drágák), akkor nem zavarna ennyire.

2013. jan. 16. 17:16
 62/62 anonim ***** válasza:
100%
Kutyatartás címén (vagy bármi másról is legyen szó) szed pénzt most is az állam. Tudod, BÁRMIT vásárolsz, ott az ÁFA. Az máris állambácsihoz megy.
2013. jan. 16. 17:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!