Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kötelző kutya chip, mi lesz a...

Kötelző kutya chip, mi lesz a következő lépés. Chipet a macskákba, a hajléktalanokba a gyerekekbe, mert azok is gyakran el koborólnak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 14:27
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Most téged tényleg zavar az a pár ezer forint amit plusszba a kutyádra kell költened? Ne haragudj, de akkor te egy igazi gyökér vagy! Ahelyett hogy örülnél neki, hogy ha esetleg elkóborol a kutyád, könnyebben megtalálod. Ha 3500 Ft plusszköltséget nem bírsz elviselni, akkor neked nem való kutya
2013. márc. 10. 12:22
 42/44 anonim ***** válasza:

Bárkinek elkóborolhat a kutyája pl.: séta közeben. Elszakad a póráz, nyakörv vagy bármi. Valamit meglát és kiugrik a kerítésen, kiássa magát stb. A chip nem nagy költség 3500ft, rendes gazdi nem sajnálja a kutyájára költeni. Bőven volt időd összegyűjteni. Minden nap félre tettél volna párszáz forintot biztos össze tudod spórolni.

A kutyák érkezése előtt el kellett volna gondolkodni rajta, hogy bírja e őket a pénztárcátok. Ha valami komolyabb bajuk lesz mit csinálsz? Min. 20 000ft-ot félre kellett volna tenni az esetleges balesetekre és akkor nem lenne most gond.

4 kutyánk van oltások+chip 21 500ft (1már chippes volt). Mi sem vagyunk gazdagok de összespóroltuk rájuk a pénzt. Kötelezővé tették ezt el kell fogadni, nincs mit tenni.

Egész nap 1boxba vannak a kutyák?? Viszitek őket sétálni?

Egyébként az emberek tudnak beszélni, megmondhatják a nevüket stb + gyerekeknek diáki, felnőtteknek személyi...

2013. márc. 10. 16:16
 43/44 A kérdező kommentje:
Kedves két utolsó ha tudnátok olvasni akkor látnátok hogy a kutya be lett chippelve és oltatva. Ahogy azt is leírtam hogy ez volt végül is a helyes döntés. Egyébként nagyon jó sora van itt, sokat játszunk vele és kap rendesen enni. Nem nem zavar az a pénz amit rá költöttem csak össze kellett gyűjtenem. Megtörtént, ennyi.
2013. márc. 12. 21:49
 44/44 anonim ***** válasza:

Èn megértelek, de akkor minek emelted ki a kérdést?

Elhiszem, hogy jó dolga van a kutyáitoknak csak elég furcsa stílusban tetted fel a kérdést és nem tudtam megállni hogy ne válaszoljak. Ès mivel kiemelted a kérdést úgy gondoltam vársz még választ, így én is leírtam a vélemènyemet.

2013. márc. 12. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!