Hogy működik a kutya "csomagként" való szállítása?
kiszeretnék költözni usa ba, és a kutyámat aki egy bullterrier szeretném kivinni.
ilyen jellegű dolgokat hogy oltás, papírok , chip stb elintéztem, tudom hogy karanténba kell mennie stb
az érdekelne hogy ugye mivel csomagtérben hajlandóak csak szállítani, ez hogy működik?
nekem annyit mondtak légitársaságnál hogy ketrecbe kell zárnom, és nemtudnak felelősséget vállalni ha "megdöglik" így fogalmaztak, nem én írtam így..
szóval szerintem elég barbár módon történhet ez..
szeretnék kérni olyanoktól tanácsokat, akik már utaztatták így a kutyájukat, és adhatnának tanácsot hogy mit kell csinálni, milyen ketrecbe, hogy működik ez..stb
Az USA-ban nincs karantén. Simán beviheted ha megfelel a beutazási feltételeknek.
A raktérben semmi baja nem lesz, ez rendes, klimatizált szóval nem fog megfagyni vagy hasonlók. De olyan légitársaságot válassz ahol ezt biztosítják mert én már hallottam rémtörténeteket. (szóval legyen megfelelő kabinnyomás és hőmérséklet) A szállítóboxra nagyon szigorú szabályok vonatkoznak azután alaposan olvass utána. Ragassz rá élő állatos matricát valamint szerepeljen rajta a kutya adatai és készíts be elegendő vizet és kaját.
A kutyára köss biztosítást.
Nem tudom ez melyik légitársaság de döbbenet bunkók... Én elég sokat járok az USA-ba kutyával kb évente-kétévente 1-2 alkalommal de ilyen bunkón még soha nem beszéltek velem szóval szépen elkértem volna a kedves diszpécser adatait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!