Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nyalja a kutya a 3...

Miért nyalja a kutya a 3 napos kiskutya hasát miután a kutyus cicizett?

Figyelt kérdés
mert ahányszor látom állandóan nyalja neki a hasát

2013. jan. 2. 19:21
 1/10 Hovarju ***** válasza:
100%
Azért, hogy elősegítse a bélsár és a vizelet ürülését.
2013. jan. 2. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A kiskutyaknak eleinte nem indul el a belmukodese, ezert az anyakutya igy birja mozgasra. Enelkul a kiskutyak vszinuleg elpusztulnanak mivel nem tudnanak uriteni. Olyan 3 hetes korban mar megindul es akkor ez a nyalogatas is abba marad;)
2013. jan. 2. 20:05
 3/10 ratata ***** válasza:
100%
igaz. az árva kisblökiknek nedves szivacscsal szoktak segíteni ugyanebből a célból.
2013. jan. 2. 20:23
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Mi a fenéért kell minden primitív baromnak, hozzá nem értőnek szaporítania a kutyákat?! Ez ma már a 3. ostoba, felelőtlen szaporító által feltett kérdés! Kérdező, ha esetleg kicsit is több ész szorult volna beléd, már annyival jobb lenne ez az ország!
2013. jan. 2. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Mit csináltok a kiskutyákkal? Ha egyáltalán életben maradnak, nem tudsz semmit a gondozásukról. Ivartalanításra nem gondoltál?
2013. jan. 2. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Borzasztó, én nem is emlékszem olyanra, hogy ekkora baby boom volt. Ez a január ez horror, legalább 20 darab kölyökkutya van körülöttem, akinek légyszi segítsek gazdit keresni... Miért nem lehet megérteni, hogy ez az ország egyszerűen több kutyát már nem bír el? Minek kell teljes tudatlansággal kölyköket gyártani? Sose szaporítottam, nem is tervezem, nem is neveltem árva kölyköket de még én is tudom, hogy miért nyalogatja a hasát. Alap tudás nélkül mi a csudának még egy kupac kölyök?
2013. jan. 2. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért arra figyelj oda, hogy az sem jó, ha túl erősen nyalogatja a köldökcsonkot, mert akkor sérve lesz.
2013. jan. 2. 21:29
 8/10 A kérdező kommentje:
1 darab van csak nem vagyok szaporító tenyésztő sok majom minek pofázik bele ,hogy szaporítom mikor nem szaporítom az ilyeneket beleszólnak mikor nem is ismernek most dobjam ki azt a szerencsétlen csep kutyát mert megszűletet elfér az is az anyavál jut annak is enni anyának van mit enni akkor annak is lesz nem volt még kis kutyám és nem tudom mért nyalja ezért kérdeztem
2013. jan. 3. 06:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor ez még a legszerencsésebb eset. Mit csináltál volna ha 11 van? Vagy 14? Mert sokkal nagyobb esély van arra, hogy sok kölyök szülessen, mint arra, hogy csak egy...Ugye ezután ivartalaníttatod a szukát?
2013. jan. 3. 07:38
 10/10 A kérdező kommentje:
nem tudta, hogy vemhes ! a meletünk lévő vadász társaságtól kaptam természetesen mikor viszem majd chipelni akkor azt is megkérdezem a dokitól a kiskutya meg kani kis beagle
2013. jan. 3. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!