Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért fáj a lelkemnek, ha...

Miért fáj a lelkemnek, ha nincs sok időm a kutyusra?

Figyelt kérdés

lányom rászedett, hogy vegyünk kutyust. vége a nyárnak mindenki megy a maga útjára 9-10 órákat nem vagyunk otthon-

iskola, munka. idáig elég sok időt szántunk a kutyusra, de úgy érzem most már ennyi idő nem lesz rá. mindig valami dolgom van és a gyerekek bizony megunták a kutyust. szegénykémmel mi lesz? mit csináljak?szomszédok mind azt mondják hisz elvan a kertben a kutyus maga is. szóval nagyon ramatyul érzem magam.

2009. aug. 26. 15:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
50%

Én sem nyalom a hátsójukat. Például nem alszanak ágyban, nem nassolnak, nem engedek meg nekik mindent, másoknak nem fogadhatnak szót, nem ehetnek engedély nélkül, nem mehetnek ki engedély nélkül ajtón, kennelben vannak amikor nem vagyok itthon, télen is kint alszanak, ha nem eszik meg a kaját nem hagyom előttük, nem babusgatom őket ha félnek stb. Ez a "nyalás"!

Az hogy valaki foglalkozik a kutyájával ha már megvette, nem s*ggnyalás, hanem alapvető szükséglet! Elnézést, hogy ezt megadom a kutyáimnak és nem sír a szám, hogy pl nyelvizsgázom, aztán jogosítványt csinálok, utána pedig érettségi, nagyon sz@r hogy fááj értük a lelkem de hát ez van. Mert amikor megvettem őket akkor még nem gondoltam, hoyg egyszer felnőnek és nem lesznek cuki kiskutyák és nekem meg dolgom lesz. -.-"

2009. szept. 10. 18:32
 22/30 anonim válasza:
33%
szerintem vegyél másik kutyát és 2 lesznek akkor az jó lesz csak pl: lányt vegyél lányhoz mert ha pl: fiú lánny akkor sok kutyus lesznek egy idő után szal fiúhoz fiút lányhoz lány mert meglátod milyern jó lesz és adj nekik egy labdát vagy egy hoszú szalagot vagy ruhát és nagyon elesznek:)
2009. szept. 10. 19:13
 23/30 Winner of Royal Hill ***** válasza:
83%

Kedves 18:32-es!

Amiket felsoroltál, azokon én már régesrég túl vagyok.

A kutyáimmal ugyanaz a tünet mint a Tieiddel, annyi különbséggel, hogy amíg jó idő van és az ajtó nyitva van addig bejöhetnek, és ha külön az ő pokrócuk van az ágyon akkor fel is fekhetnek rá.

Járok velük sétálni(sokszor egyedül) pedig 4-en vannak,több mint 200kilónyi kutya:D

De mivel egyetemre járok, mellette dolgozom nincs időm egész nap velük lenni. Ők is sokat vannak egyedül, de feltalálják magukat.

Hétvégente általában együtt vagyunk, mert majdnem minden hétvégére jut 1-1 kiállítás.

Azért mert napi 8-10 órát egyedül vannak még nem vagyok rossz gazdi szerintem...

2009. szept. 10. 19:21
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémek is ennyit vannak együtt. És amikor egydül volt még az első akkor is jól bírta! Mert utána sokat volatm vele. De a kérdező ezt nem írja! Azt írja, hogy a gyerek megunta, neki meg mindig dolga van... Ha azt akarja, hogy ne nézzük rossznak akkor írjon pontosabban. Amúgy nem kérdekésből írtam ezeket, hanem hogy így sincs mentség ha nem foglalkoznék a kutyával és akkor sem lesz ha jövőre megyek egyetemre.
2009. szept. 10. 19:23
 25/30 anonim ***** válasza:
50%

18:32-es!

Tipikus példája vagy azoknak az embereknek, akiket meddővé kéne tenni. Ha 15 évre nem tudsz előre gondolkodni, akkor mi lesz, ha gyereked lesz. Tudni illik, hogy a kutya érzelmi intelligenciája egy 2-5 ves gyermek szintjén mozog.

Na már most, ha egyesek úgy gondolják, hogy a kutya az csak egy kutya, és arra csak arra van szüksége, hogy odalökd elé a kaját, akkor rossz belegondolni, hogy ilyenek is szülhetnek gyereket, aki azért mégiscsak gyerek, és majd csak lesz vele valahogy.

Aztán még ezek a szülők sírnak, hogy vajon miért drogozik ez a kölyök, miért anyázik a szüleinek, pedig az ég világon mindent megkaptak.

Eh, megérdemlik.

2009. szept. 10. 19:32
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Mivaan? Azért mert a kutyám nem alszik ágyban és fegyelmezve van, én rossz vagyok? Minden nap sétálunk, dolgozunk, kutyaiksola, terelés, túrák... Szerintem te eltéveszetted a címzést...
2009. szept. 10. 19:36
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg olvasni, ha ez nekem szól (előző vagyok) mert én csak mutattam egy példával, hogy mit gondolok a kérdezőről... Nehogymár sz@r legyek ,mert tudom, hogy a kutyám kutya és rangsorra, nevelésre van szüksége... :S
2009. szept. 10. 19:38
 28/30 anonim ***** válasza:
50%

"Mert amikor megvettem őket akkor még nem gondoltam, hoyg egyszer felnőnek és nem lesznek cuki kiskutyák és nekem meg dolgom lesz. -.-" "

Ez a mondat nem tetszett.

Amúgy melóhelyen vagyok, és nem érzékeltem az iróniát. Olvasni még tudok... Valamennyire.

Bocsi. De ha nem inged, ne vedd magadra! ;)

Ha meg a pontozás zavar, hát pontozz le. :P

2009. szept. 10. 19:46
 29/30 anonim ***** válasza:
75%

"Elnézést, hogy ezt megadom a kutyáimnak ÉS NEM SÍR A SZÁM, hogy pl nyelvizsgázom, aztán jogosítványt csinálok, utána pedig érettségi, nagyon sz@r hogy fááj értük a lelkem de hát ez van. Mert amikor megvettem őket akkor még nem gondoltam, hoyg egyszer felnőnek és nem lesznek cuki kiskutyák és nekem meg dolgom lesz. -.-" "

Lehet hogy mégis baj van a szövegértéssel? Én csak a kérdezőt "utánoztam" vagy hogy is mondjam... Ne ítélkezz túl gyorsan.

2009. szept. 10. 19:49
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy 19 évesen nem is akarok gyereket, sőt mostani álláspontom szerint később sem. Életem a kutyáknak szándékozom szentelni.Szóval erről ennyit...
2009. szept. 10. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!