Hogyan tanítsuk meg a kutyát a "marad" ill. a "hozzám" megértésére, betartására? Bő 1 éves, Illatos úti,4 napja van nálunk.
Tudom, hogy rengeteg könyv és cikk van ezekről a neten is, de még sosem volt kutyánk, és most, így év elején sok a dolog a suliban és a munkahelyen is, ezért kérném olyanok segítségét, akik gyakorlati tanácsot tudnak adni.
Labrador vizsla keverék, nagyon értelmes kutya. 3 nap alatt megtanulna az "ül" parancsot, illetve többé-kevésbé az ajtón is előreenged már.
Szeretném, ha a reggeli sétánál minél előbb szabadon engedhetném, hogy kiszaladgálja magát, de ehhez kell, hogy vissza tudjam hívni.
Délután a közeli kishegyre viszem, ott már 2. nap elengedtem, mert a többi kutyával jól kijött, és mivel velük játszott, így nem ment el. Ha közelítettem hozzá, hagyta, hogy megfogjam, és rátegyem a pórázt.
Erre reggel nincs időm, de egy jó háromnegyed - 1 órát sétálok vele, de csak az utcákban. Jó lenne, ha szegénynek nem a rövid pórázon kéne jönnie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!