Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 3 hónapos kutyusom,...

Van egy 3 hónapos kutyusom, erősen harap ha játszik és bevadul. Hogy tudom leszoktatni? F. élek hogy agresszív lessz

Figyelt kérdés
Bolognese

2013. jan. 1. 12:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egy kis kényeztetés is volt benne? Mostmár a nevelés a cél hisz ellehet rontani a rossz neveléssel mint egy gyereket is.
2013. jan. 1. 16:40
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

Filoztam h reagaljak e a masik kommentelore, de vegul azt gondolom h hasznos ha megirom.

En alapvetoen az eroszakmentes kepzes hive vagyok. Amit meg lehet oldani eroszak nelkul azt jobban tamogatom, mivel ez sokkal jobb hatassal van a kutya-gazda kapcsolatra mintha mindig erovel kellene mindent megoldani. Az osztonok pedig olyan dolgok amik benne vannak minden kutyaban tehat azon keresztul meg lehet oket erteni es lehet oket kezelni.

A masik hogy ha fizikai fajdalmat okozunka kutyanak akkor kozben megvan az a veszely h mi is megserulunk. Adott esetben egy amugy harapos kutya a szajosszeszoritasra ugy reagal, h nem csak tesztelesbol harap oda, hanem valodi erovel aztan mehet az ember osszevarratni a sebet. Amit javasolok megoldaskent az ezek alapjan lehetoseg szerint eroszakmentes es nem veszelyes se a gazdara, se a kutyara.

Persze lehet erovel is celt erni, de sajnos sok olyan kutyat kellett utolag szocializalom aki pont ezek miatt lett agressziv vagy eppen felos. A cel pedig szerintem az, hogy a kutya elvezze a gazdaval toltott idot es megis minden korulmenyek kozott engedelmeskedjen es megbizzon a gazdajaban.

Ha vmi ezzel nem ert egyet akkor szive joga! Ha pedig igen akkor megfogadja a tanacsaimat illetve ha akar tudja hogyan talaljon meg szemelyesen.:)

2013. jan. 1. 17:37
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

Nem erőszak egy kölyök száját leszorítani. Az erőszak az egészen más. A fizikai FÁJDALOMTÓL pedig messze van . Kb megegyezik a nyakörv megrántásával pórázon, amikor pl a húzáshoz ajánlva van a hirtelen fordulat. Vagy te azt is erőszaknak veszed?

A kölyök még nem "harapós kutya" . Csak kölyök, amelyik kutya módra próbál játszani az emberrel.

Mert, ugye, ennél a kérdésnél kölyökkutyáról van szó.

2013. jan. 1. 17:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyara igazad van...

En ezt javasolom es ugyis a kerdezon mulik melyiket tartja majd hasznosnak. Ez nem verseny, h ki mondja meg a frankot, hanem hasznos tanacsadas ahol mindenki tudasa szerint valaszol. A te tudasod az amit te irtal...

2013. jan. 1. 18:13
 15/15 anonim ***** válasza:
81%-os, már én érzem kínosnak ezt a beszélgetést helyetted.
2013. jan. 1. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!