Itt tényleg mindenki a legdrágább tápot adja és napi legalább 3-4x sétáltatja (össz.3-4 órát) a kutyáját?
csak a válaszokból ítélek. a házi koszt nem olyan jó? és aki ennyit sétál az mikor dolgozik, tanul, gyerekezik?
nem kötözködésből kérdem, csak érdekel ki hogy oldja meg ezeket.
ja és még nincs kutyám csak tervezem.
Én csak napi kétszer viszem le. Ezért pont ma lepontoztak egy másik kérdésnél, úgyhogy gondolom most megint le fognak.
Reggel 30 perc, este 2 óra. Ő egy idős, kis termetű kutya.
A munkám miatt nehéz többször megoldani. Ha nagyon lenne rá igénye, akkor természetesen megtenném, de tényleg nincsen neki. Egyszerűen csak olyan kutyát kell választani, aminek teljesíteni tudod az igényeit. Én direkt ezért választottam egy kis mozgásigényű, idősebb kutyust.
Nem csúcskategóriás tápot kap, de azért próbálok jót választani neki. Brit Premium Senior-t kap. Elég jókat hallani róla, alaposan utánajártam, itt is tettem fel kérdést, az összetétele is jónak tűnik. 7000 Ft. a 15 kg csomag, ami 3 hónapig elég neki. És még volt egy csomó más választási lehetőség, alig tudtam dönteni. Szóval lehet jó minőségű táppal etetni olcsón is.
Nem, én nem tápozok, BARF étrend szerint etetek, olcsóbbra jövök ki, mintha prémium tápot adnék neki, de számomra nem az ár a legfontosabb, hanem az egészség és minden, amivel egy barfos kutya pozitív "előnyre" tesz szert a táppal szemben.
Napi 3x viszem le, ebből 2 eü séta, egy pedig a fárasztásra irányul. Ez összesen kb. 1,5-2 óra. Van, hogy több, de ez leginkább hétvége.
Mindenkinek olyan kutyát kell választani, ami a lehetőségeihez/életvitelébe beleillik.
Biztos, hogy nem tartanék pl. border collie-t, hülyét is kapna, ha ennyit lenne csak mozgatva, mint az én kutyám, de pl. bernáthegyit sem tartanék, mert a gatyám rámenne az etetésére, ha azt a színvonalat akarnám neki biztosítani, mint a mostani kutyámnak.
Ez ami van, mindenkinek jó, a kutyának is és nekünk is, emellett sok minden másra is jut időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!