Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legjobb minőségű...

Melyik a legjobb minőségű száraz kutya eledel, ami nem a legdrágább kategóriába tartozik?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 22:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%
Nickárpi kutyatáp, én ezzel etetem a kutyukat, és nem is drága, néz utána. Megéri.
2012. jan. 2. 22:37
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Van a Chappinek a zöldséges, húsgombócos verziója. Imádja a kiskutyám, pedig nem egy táp rajongó.
2012. jan. 2. 22:44
 3/11 A kérdező kommentje:
A Chappy-ről sajnos nincsen túl jó véleményem, helyesebben a kutyámnak. A Darling jobban bejön neki, de nem tudom mennyire jó minőségű.
2012. jan. 2. 22:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Az ideális kutyatápnak:

22-25%ban fehérjét

15-19% zsírt

csirkét,pulykát,halat,(persze ebből nem mindet egyszerre), rizst krumplit,birkát,napraforgóolajat

Jó ha tartalmaz!

Ha va benne E vitamin omega 3 vagy 6 akkor kiváló!

Ami fontos,hogy ne legsen benne: kukorica,csirke melléktermék,glutén,szója és tartósítószer.

Ezalapján amit én választottam az a DOG CHOW, amiből a 15kg-s táp 8000 ft.

Szerintem a megfizethető kategóriába tartozik,és egy közepes testű kutyának kb 3hónapig elég. (tehát havi 2000)

2012. jan. 2. 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
:) bocs, én nem a kérdéshez szólok hozzá, csak megmosolyogtam a 8000 Ft harmadát - ez aranyos volt :)
2012. jan. 2. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:
ami minőségi is és olcsó is, az a Dog Chow, mi ezzel etetjük,mivel a minőségiek közül ez a legolcsóbb, 8000 ft 15 kg-os....mi a legjobban a happy dogot szeretjük, de arra sajna nem mindig van elég pénz h mindig azt vegyünk neki, az 16.000 ft 15 kg os, de az nem is hiába annyi, de ez a Dog Chow is jó.
2012. jan. 2. 23:20
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Nickárpit vegyél minőségi táp és mindtől olcsóbb! Most jelent meg, nem olyan ismert mind a többi ,de a többi tápnál a márkára fizetsz egy csomót.
2012. jan. 2. 23:23
 8/11 A kérdező kommentje:
És ezt hol lehet beszerezni?
2012. jan. 2. 23:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Happy Dogot sokkal olcsóbban meg tudjátok venni netről - amúgy én is ezzel etetek és nagyon ajánlom!
2012. jan. 3. 09:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Eminent táppal is etetek, kb Royal Canin minőség és elég olcsó, csak ismeretlen. A Brit tápot akartam még kipróbálni.
2012. jan. 3. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!