Itt mindenki a tökéleteset írja magáról :D:D Nehogy elhidd nekik.
2012. dec. 30. 22:35
2/34 anonim válasza:
első vagyok, nálunk házikosztot eszik a kutya, néha tápot, és nem drágát
Heti 4x-5x visszük sétálni akkor is fél órára, mivel van egy hatalmas udvara.
2012. dec. 30. 22:36
3/34 anonim válasza:
Nálam ís házi kosztot kap a kutya. Érdekes, így is elélnek 15 évet. Németjuhászokat tartok.
2012. dec. 30. 22:39
4/34 anonim válasza:
Tápot tényleg a legjobbat. Bár sokak szerint nem az a legjobb, de nekem a tenyésztő ezt mondta, ehhez ragaszkodom. De kapnak ezt-azt még mellé, úgyhogy az egyiknek épp fogyóznia kellene :) nekem a párom viszi ki őket reggel, max 15 perc. Délután kettő körül én megyek ki velük egy órára, este meg közösen a férjemmel, fél-háromnegyed óra. Hétvégén egyszer igyekszem beiktatni egy nagy egynapos kirándulást. És nem, nem tökéletesek a kutyáim. De most nagy újévi fogadalomként tényleg szeretnék kicsit több fegyelmet, mert akarok egy harmadik kutyát, és ahhoz már tényleg igazi csapatszellem kell ;) szóval nem vagyunk tökéletesek, de szerintem a legrosszabbak se.
2012. dec. 30. 22:41
5/34 anonim válasza:
Hát ez is lassan gyakori kérdés lesz, a válasz pedig ugyanaz: nem.
A többség középkategóriás táppal etet, ahogy azt a tápos kérdéseknél egyértelműen láthatod. A 3-4 séta lakáskutyákra vonatkozik, és nem 3-4 óra, annyi csak a legdurvább munkakutyáknak kell. Egy 1-2 órás nagy séta olyan aktivitással, amit a kutya igényel, meg lakáskutyáknál még 2-3 egészségügyi (pisi-kaki), és mindenki boldog.
6/34 anonim válasza:
Ezen mindig elképedek, hogy 'van egy hatalmas udvara'. Mutasson már valaki nekem egy olyan kutyát, amelyik egymaga fel-le szaladgál az udvarban csak úgy. Amúgy nem a legdrágábbat kapják, de viszonylag drágát, és az a vicc, hogy havonta 400 forinttal kerül többe így, mintha az olcsó sz.rt kapja, mert sokkal kevesebbet kell adni belőle. És naponta 3-4x nem sétáltatom, mert van udvaruk, de kétszer igen. Amíg lakásban laktam 3 vagy 4 séta volt, abból 2 párperces egészségügyi. Én sem szeretem tartogatni a pisit, akkor nyilván nekik sem jó.
7/34 anonim válasza:
És hogy hogy jut időm? Munka, suli után nem fekszem le a tévé elé szappanoperát nézni, nem szépítkezem órákig munka előtt, ha hajnalban kelek, hanem inkább kiviszem őket. Lehet, hogy nincs rajtam smink, de a kutyáim legalább nyugiban pihennek, míg nem vagyok otthon. Minden csak szervezés kérdése.
2012. dec. 30. 22:43
8/34 anonim válasza:
Akkor mutatok tessék az én kutyám. Egész nap szaladgál, mivel van körülöttünk szomszéd, meg mi is járkálunk, mindenhol van érdekesség, és ide-oda futkos egész nap.
2012. dec. 30. 22:44
9/34 anonim válasza:
Akkor te vagy az első, akinek a kutyája az udvarban szaladgál magától, gratulálok:)
2012. dec. 30. 22:46
10/34 anonim válasza:
Hát, nem én vagyok az első. Normális kutya érdeklődik minden iránt, és odafut. Vagy nálatok nincs szomszéd? Hogy odafusson?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!