Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Josera, Bosch, vagy Brit Care?

Josera, Bosch, vagy Brit Care?

Figyelt kérdés
Melyiket javasoljátok a három táp közül?
2012. dec. 20. 11:54
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Amúgy milyen értékeket érdemes még figyelni a tápok összetételében?
2012. dec. 20. 16:44
 22/25 anonim ***** válasza:
Én Amikinost kezdtem adni a kutyáimnak. Az idős kutyámnak rendbejött az emésztése, a válogatós kutyám pedig zabálja. Hidegen sajtolt, így az értékes emésztőenzimek benne maradnak, nem úgy, mint a hőkezelt tápokban.
2012. dec. 21. 16:48
 23/25 anonim válasza:

Én a kutyámnak (német juhászkutya) kb. 3 hete Brit Care Adult Large Breed-et adok. Előtte Fides tápot kapott, amitől nem volt szép a szőre, nagyon sok volt a széklete, és egyáltalán nem hízott tőle. Kilátszottak a bordái, a gerincét látni is lehetett, nem hogy érezni. Mikor haza hoztam aki meglátta azt mondta, hogy én ezt a kutyát nem etetem, nem adok neki elég kaját, mert iszonyat sovány. Pedig az előző tápból nem is kapott keveset.

Abból a tápból nem tudtam haza hozni, így átmenet nélkül kellett átállnia a Brit Care-re. Az első 3-4 napon hasmenése is volt, de minden nap főztem neki plusz rizst, így azért nem volt vészes. Az 5. napon már teljesen normális és sokkal kevesebb széklete volt, mint a Fidestől, amitől mindig lágy volt neki.

Mielőtt megrendeltem a Brit Care-t sokat olvastam a neten, hogy melyik a jó táp, mire kell figyelni. Azt találtam, hogy az a jó táp, amelyiknek az első 4 összetevője között nincs gabona, kukorica és eze

2013. jan. 2. 10:39
 24/25 anonim válasza:

k származékai, max. rizs. Na ennek a Brit Care pont megfelel. Ha bele nyúlok a zsákba és kiveszek egy maréknyi tápot látszik rajta, hogy mennyire zsíros. A csirkezsírt és lazac olajat egyáltalán nem sajnálják belőle.

A kutyám:

[link]

2013. jan. 2. 10:46
 25/25 A kérdező kommentje:

Végül én is a Brit mellett döntöttem. Közben megérkezett a kutyus, és kiderült hogy nagyon dagi. :)

Még van abból a tápból amit az ünnepek előtt vettem neki, mielőtt láttam hogy milyen dundi, és mielőtt alaposabban utána néztem volna a tápoknak. Azt megeszi, utána a Britet fogja kapni. Valami lightot.

Nagyon nagyon szép a kutyusod! Ő rá szokták azt mondani, hogy "na ez a nagybetűs kutya". :) Bár nekem természetesen az törpeuszim is az. :)

2013. jan. 2. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!