A prémium, szuperprémium kutyatápokból ugyan annyit kell adni a kutyának naponta, mint a középkategóriás tápokból?
Most szeretnék venni valami prémium kutyatápot a kutyámnak. Brit Care-re, Profine-ra vagy esetleg Joserára gondoltam. Nemtudom, hogy ezekből ugyan annyit kell-e adni naponta a kutyának, mint pl. egy Pedigree szintű tápból. Ti melyik tápot javasolnátok? (a kutyám 4 hónapos, 15kg-os pitbull)
Nem szeretnék nagyon drágát, viszont jó lenne ha a kaja nem kukoricával, ízfokozóval és csirkehússal lenne tele. Köszönöm a segítséget és a válaszokat előre is!:)
A brit care azért már prémiumnak számít :)
Vegyél zoofast-ról taste of the wildot ha megnőtt a kutya. 13,5 kiló van 12.000ért nekem nagyon bejött és meglepően sokáig elég :D
Látom a kutyámon hogy szépen kikerekedett tőle. És egy zsák ebből elég egy hónapra kb. Mondjuk én adok nekik húst is +ba heti 1-2szer. Jah és ő 40kiló 1évesen
Egyértelműen kevesebb kell.
8 hónapos és 35 kg körül volt a bullmacim, amikor Brit Care-t kezdtem neki adni, ő ugye felnőtt korára 60 kg körül lesz. Napi 500 gramm elég volt neki. Visszafogottan, egyenletesen növekedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!