Josera, Bosch, vagy Brit Care?
Figyelt kérdés
Melyiket javasoljátok a három táp közül?2012. dec. 20. 11:54
11/25 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok honnan tudnék utánanézni a Josera összetevőinek?
Esetleg ha van valakinek kéznél egy csomagolása, nem írná meg nekem? ?)
2012. dec. 20. 14:03
15/25 A kérdező kommentje:
14. válaszoló jó linket küldött. Megnéztem az összetételét, a Brit magasan üti, úgyhogy az lesz.
Pedig valamiért olyan érzésem van hogy a Joserát kéne választanom. De a tények, azok tények. Az egyik 41% húst tartalmaz, a másik 25%-ot.
2012. dec. 20. 14:35
16/25 anonim válasza:
17/25 anonim válasza:
Egyébként én a Josera Activval jobban meg voltam elégedve mint a Brit Premium Mediummal
18/25 A kérdező kommentje:
Na akkor most már teljesen döntésképtelen vagyok....
A Britnek jobbnak tűnik az összetétele, ami ugye tény. Viszont nagyon sokan javasoljátok a Joserát. Most már totál nem tudom mi legyen. :)
2012. dec. 20. 14:55
19/25 anonim válasza:
A Brit 41% hús, az nem húsliszt, hanem nyers hús, így már nem olyan sok a hústartalom. Ha a nyers húsból kivonjuk a vizet az kb 8% húslisz a Britnél. Az én kutyámnál a Brit premium nem vált be, állandóan ment a hasa tőle, amíg azt adtam neki. Lehet, hogy másnak jó volt, nekünk nem. Ragaszkodsz ehhez a három táphoz?
20/25 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodom, egy csomó tápot néztem, és nagy nehezen szűkítettem le ezekre a kört.
Most a Josera felé húzok e legjobban....
2012. dec. 20. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!