Bosch vagy Brit Premium?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Melyiket ajánljátok a két táp közül?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2012. okt. 27. 18:02
1/4 anonim válasza:
A britnek majdnem duplája a hústartalma így az alapján én azt.
Ha ezeken kívül más tápot is megfontolnál akkor meg a cibaut ajánlanám ebben az árkategóriában.
2/4 anonim válasza:
Nekünk a Bosch Premium jobban bejött, mindkettőt próbáltuk.
3/4 anonim válasza:
A cibauval az a baj, hogy hullik a szőre a kutyáknak mellette. Amíg azt ették a kutyáim úgy hullott a szőrük mint a fene. Tápváltás után elmúlt. Most ősszel is alig hullott a szőrük. A kérdezett két táppal ugyan nincs személyes tapasztalatom, de most akarok váltani Brit premiumra, sok jót hallottam róla.
4/4 anonim válasza:
Mi cibauval pont az ellentettjét tapasztaljuk, az állandó szőrhullás szinte teljesen elmúlt, pedig olyan fajta rövidszőrű kutyánk van (nekem és imserőseimnek is)aki egyrészt benti, másrészt alapból egész évben szőrhullatós. Szóval itt is az van, hogy kinek-mi jön be. A brittől nekünk pl meg fogyott a kutya és úgy nézett ki, mint akit hónapok óta éheztetünk, de sok mindenki másnak bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!