B. A. R. F étrendel eteti valaki a kutyáját?
szia
Én BARF-al etetek egy ideje... mire vagy kíváncsi? az alapokról nagyon sok anyag van a neten :) pl a netboard BARF fóruma nagyon jó de a facebookon is van (igaz angol) barfos fórum) de sok honlap is foglalkozik a témával
egy nap a súlyának kb 2-3%-át kell adni. Általában, nyulat, szárnyasokat, kecskét szoktam de néha marha húst is ha sikerül jó áron szereznem. Heti 2-3 alkalommal adok belsőséget a napi adag 10-30% ban csontos hús és az össz kaja 70-90% ban állati eredetű fehérje. Szoktam adni tejtermékeket, tojást, halat stb + zöldségek
Kiegészítésnek olajok, és gyógynövények (főleg lucerna)
A nyers csont nem törik szilánkosan és emészthetőbb mint a főtt ami konkrétan értéktelen és emészthetetlen. Nálunk hasmenéses probléma nem volt bár tudok olyat akinél előfordult az elején.
itt nagyon sokat meg tudhatsz a BARF-ról: [link] ajánlom az elejétől rágd végig a fórumot mert csupa hasznos infó van és sok olvasmányt ajánlanak :)
hol laksz?
Budapest: pulyka farhátat itt 59 forintért: [link]
Tatai vadfeldolgozó is jó. Sajna a BARF egyik nagy kihívása a hús megszerzése..
Nekem mázlim van mert én magamnak vágom itthon az állatokat :) csak a marha húst szoktam venni, azt egy Balaton közeli marha telepről szoktam hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!