Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagytestű kutyának ciki a...

Nagytestű kutyának ciki a kutyaruha?

Figyelt kérdés
Rövid szőrű, benti kutya, állítólag bírja a hideget, de ő mégsem. Múltkor elindultunk sétálni és haza akart menni. Amikor távolodtunk otthonról alig akart menni, de ahogy megfordultunk szinte húzott úgy sietett. Nem olyan díszes, csicsás ruhára gondoltam. Olyat néztem ami egyszínű, vízálló, kivehető gyapjúbéléssel. De nem ciki? Mindig kiröhögtem azokat akik öltöztetik a kutyájukat. Hogy fogunk így túrázni menni, az általában több óra?

2012. dec. 7. 11:17
1 2 3 4
 31/31 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Alapesetben nem tennék kutyára ruhát, csak ha nem mozog sokat és láthatóan NAGYON fázik...

Ma egy versenyen egész nap a szabadban a roti-nj keverékem is cidrizett a földön ülve-fekve, boxba nem rakhattam...aztán a pokrócára-törcsijére feküdt, úgy elvolt...de a hülye leszedte a cuccot, amivel pluszban betakartam :) Mozgás után meg a hóban hempergett :O

Szóval ma elkélt volna rá egy kabátka

2012. dec. 8. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!