Ciki ha Eszmeraldának hívnak egy kutyát?
Nem, inkább vicces.
Nekem ezekről a nevekről mindig az jut eszembe, amikor a kisebbségiek -a Dallas-ból merítve gondolom-, Szamantának nevezték a gyerekeiket, és ordítottak a gyerek után, hogy "Gyere már ide Számontá!"
Itt ülök, és azon gondolkodtam, hogy miért is lenne ciki, ha egy qrvát Eszmeraldának hívnak...?
Jót röhögtem a baromságomon!:)
Nem ciki, de szerintem hosszú név egy kutyának. Később úgyis lerövidítenéd.
Egyaltalan nem ciki,a te kutyad hivd ahogy akarod. Ez amugy tul hosszu nev egy kutyanak, nem biztos,hogy megtanulja es halgatni fog ra es szerintem ugyis becezni fogod..
Ezt talaltam meg a neten:
Lehetőleg ne válasszunk túl hosszú vagy kacifántos nevet. Amennyiben mégis így teszünk, igyekezzünk annak egy rövidített változatát használni.
A szótagismétlésből alkotott neveket könyebben megjegyzik a kutyák. (pl: Fifi, Dodo, Zizi, Lulu)
Azokban a nevekben, amikben sok az f, l, b, p, a, o, u - betű, nehezebben jegyzik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!