Nagytestű kutyának ciki a kutyaruha?
Figyelt kérdés
Rövid szőrű, benti kutya, állítólag bírja a hideget, de ő mégsem. Múltkor elindultunk sétálni és haza akart menni. Amikor távolodtunk otthonról alig akart menni, de ahogy megfordultunk szinte húzott úgy sietett. Nem olyan díszes, csicsás ruhára gondoltam. Olyat néztem ami egyszínű, vízálló, kivehető gyapjúbéléssel. De nem ciki? Mindig kiröhögtem azokat akik öltöztetik a kutyájukat. Hogy fogunk így túrázni menni, az általában több óra?2012. dec. 7. 11:17
11/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor megveszem a ruhát. :)
2012. dec. 7. 11:50
12/31 anonim válasza:
Agárnak szerintem inkább az a ciki ha nincs ruhája.
A világ egyik legszebb kutya fajtája az agár, nekem nagyon tetszik az elegáns megjelenése és futáskor még a gepárdnál is szebb a mozgása.
Végülis egy girhes, csupa csont és bőr futó bajnokról beszélünk akin egy csepp zsír sincs, akkor meg mi melegítené?
13/31 anonim válasza:
2-es: a bichonoknak NINCS ALJSZŐRE tehát SEMMI nem melegíti őket. Amelyik fajtának meg van, annak a hasa nagyon közel van a földhöz. Remélem, már érted. Üdv.: egy bichon gazda
14/31 anonim válasza:
6-os: nekem ugyan havanesem van, de a bnőmnek bolognese és h annak sincs aljszőre az ziher. Pedig tk-s úh tutira nem hava keverék v ilyesmi. És attól még, ha lenne is, túl közel van a talajhoz, ami folyamatosan sugározza rá a hideget.
15/31 anonim válasza:
"Nekem egy 54 kilós pitbull kislány kutyám van."
Ez ugye elütés és 24kg-ot akartál írni? :-)
16/31 anonim válasza:
Nem tudom milyen agarad van, de a magyar agárnak simán bírnia kell a telet.
Nekem magyar agaram van és nincs ruhája. Sőt, kint van ilyenkor télen is. Van egy jól szigetelt háza, ha be akar húzódni, amit simán be tud fűteni magának.
Sok magyar agarat ismerek, amelyek kint telelnek mindenféle ruha nélkül, szénával jól megtömött kutyaházakban.
17/31 anonim válasza:
Igen, de egy lakáskutya nem növeszt magának olyan giga téli bundát, mivel nagyjából állandó hőmérsékleten van tartva. Ezért fázhat. Én vizslán láttam kutyakabit. Nagyon édes volt :D
18/31 anonim válasza:
Persze, amelyik lakásban él és csak sétálni jár le, annak nem lesz olyan aljszőrzete. Viszont a séta azért séta, hogy mozogjon a kutya, tehát nem fázhat, ha mozog...
19/31 anonim válasza:
Nekem amerikai bulldogom van, (45 kg) a hasán nincs is szőr. Én is tegnap gondolkoztam ezen a kérdésen, és úgy döntöttem, hogy lesz@rom, hogy kiröhögnek-e, nem fogom minden héten orvoshoz rángatni, pláne, ha van megoldás. Így kapott egy vízlepergetős, bundás kabátot. Csak az esti hosszú sétára adom rá, és ahogy látom rajta, nagyon sokat számít.
20/31 anonim válasza:
Jó mikor épp rohangál, akkor nem fázik, de megáll szaglászni, vagy hosszabb séta alatt átfagy teljesen. Szerintem nagyjából minden gazdi látja, h h bírja a kutyája a hideget. Ismerek olyan tacskót, aki nem fázik, és olyan huskyt aki igen. Na erre varrjunk gombot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!