Pedigree, Darling, Friskes vagy Chappy?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy egyik sem jó táp,de most egy-két hétig csak ezzel tudom a kutyáimat etetni.Melyik a jobb?2009. aug. 16. 17:21
11/13 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a kutyusod:( Mi volt a baja, megkérdezhetem?
12/13 anonim válasza:
Hosszú távon akkor sokkal jobb ha kiválasztasz egy olcsóbb tápot amit tuti hogy mindig meg tudsz venni!
Nem feltétlen a legdrágább a legjobb!
Kiváló középkategóriás tápok vannak!
13/13 anonim válasza:
Egy kalap alá az összes. Mieink szerették, de most lehetőségünk volt venni sokkal jobbat. Sportmixet vettünk, kicsivel kerül többe, mint ezek. Míg ezekből nálunk elfogyott 80 kg egy hónapban, addig a Sportmixből csak 60 kg. Szóval ha rosszabbat adsz neki, akkor árban majdnem ugyanott vagy - pár 1000 ft-tal "jársz jobban", de a kutya nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!