Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pedigree, Darling, Friskes...

Pedigree, Darling, Friskes vagy Chappy?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy egyik sem jó táp,de most egy-két hétig csak ezzel tudom a kutyáimat etetni.Melyik a jobb?
2009. aug. 16. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem mindegyik jó. Talán a Darling, mert abban kisebb darabok vannak, de a Chappy is jó, főleg ha nagyobb testű kutyád van.
2009. aug. 16. 17:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát mindegyikben 4% hús van (bár kiderült hogy a Chappiben annyi sincs, csak marhavér), úgyhogy szinte tök mindegy melyiket veszed, mindegyik ugyanolyan gagyi.
2009. aug. 16. 17:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyikse ... ennyi erővel teszkos tápot is vehetsz.

Legolcsobb ami ehető: Multifitt, a Fressi saját márkája.

Vagy minimun egy dog chow.

2009. aug. 16. 17:50
 4/13 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy rossz tápok,ezt írtam is de két hétig csak ezeket tudok nekik venni.Egyébként Acanát vagy Royal Canint szoktak enni.
2009. aug. 16. 18:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már inkább farhát rizzsel. Az se drágább.
2009. aug. 16. 18:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előzőnek, akkor inkább főzz nekik valami olcsóbb húsfélét rizzsel, többet ér mint azok a tápok, de kb. annyiba is kerül. Az Auchanban lehet időnként csirkemellcsontot kapni olcsón.
2009. aug. 16. 18:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegyik ugyanolyan sz@r. Mi van két hétig?

Amúgy ha eddig prémium tápot kapott, akkor nem szabad hirtelen gagyit adni,mert emésztési baja lehet tőle.

2009. aug. 16. 18:55
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen,erre már én is rájöttem. :D És már meg is főztem neki. :)

Az nem is baj,ha pár száz forinttal drágább,de most nincs pénzem majdnem 20 ezres tápra. :(

2009. aug. 16. 18:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Neked is köszi a választ!

Azért nem tudok két hétig Acanát adni,mert három kutyusom van(volt) és az egyiket meg kellett műteni (60 ezer volt) És utána mondta a doki (amikor már megműtötte) hogy nem segített rajta,így el kellett altatni (az 10 ezer volt) és így is több mint a fizetésem.:(

Jajj annyira hiányzik. :'((

2009. aug. 16. 19:00
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha a négy táp közül kell választani akkor azt mondom, hogy a pedigree. Egyik sem jó, de talán ez a legjobb.
2009. aug. 16. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!