Mitől jöhet tej, a kutyám cicijéből?
Figyelt kérdés
7 éves magyarvizsla, egyszer voltak kölykei, kb 4 évesen, azóta egyszer sem, nem is fedeztettük azóta. Kerítésen kiszökni nem tud, elvileg be sem tud semmi jönni, tehát a vemhességet majdnem ki is zárhatom. De mitől lehet még, ilyet eddig nem tapasztaltam.2012. nov. 17. 21:10
1/6 kira kenzo válasza:
valószínüleg álvemhes nézz utánna az álvemhességnek a neten
2/6 anonim válasza:
Ivartalanítani kéne,mielőtt elviszi egy méhgyulladás vagy rák. Álvemhes valószínüleg,ami kínszenvedés a kutyának. Majd hamarosan elkezdi magával hurcibálni a plüsseit,meg nyüszögni és stresszelni egész nap ha nem viszed orvoshoz :(
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, orvos jön ide, holnap reggel
2012. nov. 17. 23:43
4/6 anonim válasza:
Álvemhes, kap rá gyógyszert, ha rendbe jön ivartalaníttasd ki.
5/6 anonim válasza:
nem kell az álvemhességre gyógyszer. és ne is engedj beadatni neki semmit. Vedd vissza a kajáját, és a vizért, 0 simogatás, és borogasd állott vizes ruhával az emlőit.
6/6 Fannybaba8 válasza:
Szerintem álvemhes.Ilyenkor ha jól tudom borogatni kell nehogy belázasodjon tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!