Hasas a kutyám és már jön a cicijéből átlátszó folyadék. Mikor fog fialni?
Nem tudom miért kell állandóan le szaporítozni mindenkit?!A kérdésre kéne válaszolni inkább!!!!
2-3 hét lehet még az ellésig de mégjobb lenne ha tudnád a párzás pontos dátumát!Állatorvosnak is megkellene mutatni a kutyust minden rendben van-e és megbeszélni vele hogy ha esetleg valami baj van elérhetö legyen!
Kit érdekel,kíváncsi-e a kérdező a kritikára?
Először is,a disznó hasas,nem a kutya.
Orvoshoz kéne vinni a kutyát és ott megkérdezni,amit nem tudsz.Látta szegény állatot egyáltalán doki?Mi lesz,ha komplikáció lesz az ellésnél?
Lehet,hogy ott a pénzedért nem kapsz olyan kritikát,ami nem tetszik.
Szaporító vagy és kész,ha tetszik,ha nem.
akkor az vagyok, nem érdekel...
és ha annyira kíváncsi vagy (utolsó) akkor képzeld igen voltunk már a dokinál és azt mondta hogy ha hírtelen megnőnek a mellei meg a hasa akkor menjünk el hozzá! Azt hittem értelmes emberek is vannak itt az oldalon, akik a kérdéssel kapcsolatosan válaszolnak nem pedig mást.
Biztosan te lehetsz az értelmes ember,aki azt mondja a kutyára,hogy hasas D.
Ezt a kifejezést parasztemberek használják disznóra.
Kutyára azt szokták mondani,vemhes.
Nem tudtad?
Ez a sok bukó...:@
A kérdésre válaszolva: Gondolom fissza fogtok menni az orvoshoz. Valószínüleg csak hetek vannak.
Mivel a kutya egész vemhessége 9 hét, így a "hetek vannak" kicsit laza megfogalmazás.
Vidd el a dokihoz, csinálja meg az ultrahangot. Nem tudom herpeszoltásra van-e még idő (valószínű nincs) úgyhogy csak imádkozhatsz. Vemhesség alatti féreghajtás? Abból si már kellett volna kapnia. A doki mindent elmagyaráz, mi kell az elléshez, a kölykök első napjához.
És tényleg ne szaporíts. Most is jobb lett volna abortáltatni vagy ivartalanítani a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!