Van 1 kutyám (Sibériai Husky)?
remélem csak viccelsz...
nem hinném hogy már az első héten ilyennel kéne terhelned, különben ez szánhúzó kutya.. nem pedig biciklihúzó...:/
nyilván még nem szokta meg a helyét ezalatt a 2 nap alatt.. nem tom honnan szerváltad, lehet hiányzik neki az előző gazdája...
ha menhelyről van akkor meg nyilván vmiért oda került, lehet hogy egy eszetlen kínozta szegény, és azért vagy meghalt az előző tulajdonos...
vidd el sétáltatni, minden nap, foglalkozz vele sokat, de ne akard h 2 nap után húzzon..
amúgy szerintem 1 kutya nem fog elhúzni téged sehova, általában falkában(vagy nemtom a szakkifejezéseket) szokták beállítani szánhúzásra...
Nem faj, hanem fajta és helyesen: Szibériai Husky.
Hogy került hozzád, mi van az előző gazdájával? Ha több infót adsz meg talán könnyebb a kérdésedre válaszolni.
Az 1ik bevásárló központi parkolóban találta haverom nála volt 1 hetet,de neki nem kellett ,csak azért hozta el mert meg sajnálta ,én meg régóta szerettem volnah ilyen kutyát,hát igy került hozzám
Első nap mán vittem sétálni ,mer haverom azt mondta h elsőnek sétáltatni kéne h hallgasson rám,,szóval vittem mán sétálni:D ,de ha nem húz persze nem erőltetem akkor lassítunk és kocog:D
A helyedben kiraknék sok "Talált Husky" falragaszt ott ahol találtad, mondjuk a bejárathoz azt sokan látják. Az is lehet várta a gazdáját csak mondjuk leszedte magát a pórázról.
Nyakörv volt rajta? Megnézetted állatorvossal Chip van-e benne? Ha nem akkor kérlek vidd el, szerintem a gazdája nagyon hálás lesz.
Menj el vele állatorvoshoz, keresd meg az előző gazdáját, vagy a fajtamentők segítségével keress neki egy olyan gazdát, aki egyáltalán a fajhoz is ért.
(faj: a faj a kutya, a fajta a szibériai husky.) De ha annyira szereted a fajtát, a fajt, akkor nem raknál ki ilyen kérdést gyakorikérdések.hu-ra. Ez csak arra ad bizonyítékot, hogy nem való neked a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!