Melyik pici méretü kutyust ajánlátok lakásba?
Először is jól gondold át, hogy lesz-e elég időd a kutyára... Mennyit tudnál vele foglalkozni?
Minden nevelés kérdése. Mindegyik tanítható.
A kislányod hogy viszonyul az állatokhoz? Tudja, hogy egy kutya nem játék? Csak azért, mert lehet, hogy a gyerek csak játszani vagy szeretgetni akarja a kutyát, viszont a kutya nem biztos, hogy ezt díjazná. Nagyon könnyen sérülnek. Szóval jól gondold át.
5 éves gyerek mellé csivava ,yorki kizárt!!!
túl picik és nem szeretik a gyereket, sokat ismerek inkább yorkist és hiába szoktatták a gyerekekhez egyszerűen nem tűri el őket,kutyasuliba is jártak azóta persze javult a helyzet,de akkor sem oldott meg a probléma!!
a havanese-t viszont nagyon ajánlom a 3 éves unokatesómmal nagyon jól elvan a mi havanese-ünk :)
a miénk csak akkor ugat ha zajt hall,de ha elmegyünk itthonról akkor nem ugat :)
viszont sok mozgás kell nekik és 2 naponta ki kell őket fésülni viszont nem hullik a szőrük szóval a lakás nem lesz tele kutyaszőrrel, a csivavának nagyon hullik a szőre!!
Kicsit cáfolnám, amit a csivaváról írtak előttem. Nekem csivim van, és Ő imádja a gyerekeket. Ez is nevelés kérdése. Az elején félt tőlük, mert ahonnan hoztam a kutyát, ott nem kezelték rendesen. Aztán én úgy voltam vele, hogy akkor is össze kell szoknia gyerekekkel, mert ha nekem lesz gyerekem, akkor nekik is ki kell majd jönniük. A rettegésnek mára nyoma sincs, az utcán meg kell állnunk, ha gyerek jön (persze ha a gyerek is akarja), mert a kutya menne játszani. Olyen kisgyerekkel kezdtem a szoktatást, aki megértette hogy ő egy kutya, és nem szabad ,,bántani,, óvatosan kell vele játszani.
Viszont abban teljesen igaza van, hogy nem kimondottan gyerek mellé való, mert ha a gyerek nem érti meg 100%-osan, hogy hogy kell a kutyával bánni, könnyen harapás, támadás lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!