Mit ajánlatok tüzelés esetén?
Figyelt kérdés
Gondolom most mindenki azt mondja, hogy ivartalanítsunk. Fogunk December 7.-én. Most nem tudunk mert nem állunk úgy anyagilag. De az orvossal le van beszélve. Viszont a 2-3 éves (nem tudjuk mert úgy találtuk) kutyám tüzel. Nem szeretnénk kiskutyákat. :) A kanriasztó spray mennyire jó? a válaszokat köszönöm.! :)
11/l (Az anyagi részt elmondták apuék onnan tudom)
2012. nov. 15. 16:22
1/9 anonim válasza:
Én bugyit huztam a kutyámra miután elvégezte dolgait. :)
2/9 anonim válasza:
ha kinti kutya, akkor nagyon jól el kellene zárni, hogy ne férhessen hozzá kan. A kerítés kevés ehhez.
3/9 anonim válasza:
ki lehetne probalni a kanriaszto spray-t en is lattam a boltokban,ott azt mondta egy holgy hogy neki bevalt...
de attol meg nagyon kell ra vigyazni,bezarni
4/9 anonim válasza:
A kanriasztó semmire se jó. Aze egyetlen megoldás, hogy felvevős időszakban szigorú szobafogság, kint csak felügyelettel lehet.
5/9 anonim válasza:
Mi is bugyival oldottuk meg az első tüzelést, utána meg jött a szike.
6/9 anonim válasza:
A kanriasztó nem használ semmit,pénzkidobás.
7/9 anonim válasza:
Deofill tablettával enyhíthetsz a tüzelés szagán. De a legbiztosabb a totál elzárás arra az időre.
8/9 anonim válasza:
Van fogamzásgátló injekció. Talán már tabletta is van. Dokival beszéld meg. Nem olyan nagy összeg.
9/9 anonim válasza:
A fogamzásgátló injekció, méhgyulladást okoz/hat, így nem igazán javasolt. Sajnos mi is így jártunk, műtét lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!