Ha kutyát tudnál tartani, akkor elfogadnál egy keveréket vagy mindenképp fajtatisztához ragaszkodnál?
Az előző kutyánk egy németjuhász nagyságú keverék kan volt, aztán az egyik kutyás újságban láttunk egy tök ugyanolyan fekete kutyát a cikkből kiderült, hogy az a kutyus egy mudi, a mi keverékünk egy az egyben pont olyan küllemre és természetre is "csak" 3* akkora méretben... :D :D :D
Mi imádtuk azt a kutyát és amikor olvastuk a cikket eldőlt egy életre, hogy ezentul csak és kizárólag mudink lesz!
Miután meghalt a kutyus a neten nézelődtünk... és egyszer csak rátaláltunk a Mudimentő Szolgálat honlapjára és ott volt a MI KUTYÁNK!!! Végülis nem egészen olyan amilyenre gondoltunk de Ő a szemünk fénye. :-) Nincs tk-ja és valószínűleg "csak 95%-ban" fajtatiszta de pont így és pont ilyennek szeretjük.
És a következő kutyánk is onnan lesz (remélem nagyon sokára...)
ma 15:11-es vagyok
Miért kellett ennyire lepontozni? Választoltam a feltett kérdésre, nem? Akkor meg?! Mert máshogy vélekedek, már nem is hasznos a válaszom? Kimondom még egyszer: fajtatiszta kutyát akarok, nekem az tetszik, kiváltképp a bulldogok, és úgy érzem, a válaszom éppen annyira hasznos, mint bárki másé.
Nekem a fajtatiszta is(őrző-védő és harci kutyák) és a keverékek is tetszenek. nekem mindig mentett keverékem volt, jelenleg két ivartalanított kan van, egy labradorkeverék és egy pulikeverék. A pulikeverék okosabb mint a labi, de én imádom mindkettőt,úgy ahogy van.
Nekem is lesz 1x rottweilerem, méghozzá tk-s,mert szeretnék majd komolyabban ezzel a fajtával foglalkozni,de biztos, hogy lesz mellette keverék is:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!