Miért elletik az emberek a házikedvencnek, családtagnak, és nem tenyésztésre vásárolt kutyájukat?
Ja, és a legfontosabb. Aki hagyja elleni a kutyáját (nem biztos, hogy szándékosan, lehet, hogy "véletlenül" lett vemhes a kutya - azért nem azt írtam, hogy elleti), az imádkozzon, hogy ne haljon bele a kutyája a szülésbe!!! (nem az embert, a kutyát sajnálnám csak)
És az a hozzászólás, hogy ne szüljünk, hozzunk intézetből gyereket? Ez most komoly vagy csak eltúlzott vicc? Mert nekem pillanatnyilag a mindenem a kutya, de azért ne említsük már ilyen szinten egy lapon a saját kutyát a saját gyerekkel!!!!
Az előzőnek: tévhit, hogy a kutyának ezért és azért egyszer ellenie kell. Az István utcai klinikán láttam nemrég egy tök jó plakátot, amiben megmagyarázzák, hogy ezek a dolgok miért csak tévhitek. Bánom, hogy nem fényképeztem le :(
Igen, az ivartalanítás alap. Már az első ellés előtt is. A többihez nem kívánok hozzáfűzni semmit, mert már előttem mindent leírtak azzal kapcsolatosan, hogy miért ne akarjon senki kiskutyát a kedvenceiktől (egyébként nekem is egy szuka és egy kan kutyám van, a szuka ivartalanítva).
Amúgy építő jellegű volt a hozzászólásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!