Aki nagytestű kutyát tart panelban az mesélje már el nekem hogy néz ez ki?
Elképzelni nem tudom mit tud egy nagy kutya csinálni a lakásban! Hova végzi a dolgát?
Persze van sétáltatva,de ha pont bent jön rá? És ki tudja elégíteni az a napi pár séta a mozgásigényét?
Nemrég költöztem panelba családi házból,de el nem tudom képzelni hogy lehet itt max macskánál nagyobb állatot tartani!:) Otthon van egy kuvaszom de ő a szüleimmel maradt,elég röhejesen nézne itt ki,pedig a házban láttam már olyat akinek dog-ja van.
Köszönöm a válaszokat!
Nem kell engem oltogatni,és fennhangon beszélni! Tudjátok ahány ház annyi szokás!
Elgondolkoztam azon amit írtatok és (lehet)igazatok van! De én így közel a 30-hoz ahhoz szoktam hogy a kutyának kint a helye(most lehet ezért is köpködni rám),de engem így neveltek!!!
Soha nem engedték meg a szüleim hogy beengedjük a házba a kutyát akár kicsi akár nagy,csak télen a garázsba. Ettől függetlenül van/volt vele foglalkozva és szeretve!
Csak pár hónapja élek városban és nekem fura hogy nagytestű kutyák lakásban vannak........
Pedig természetesnek kéne lennie, hogy a kutya bejárhat a házba. Szerintem. El nem tudom képzelni, hogy kitiltsam őket a házból, pedig nagytestű, hosszúszőrű kutyáim vannak.
Sok újat nem tudok mondani, előttem többen leírták a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!