Miért nem tiltják ki a lakótelepről a nagytestű kutyákat? Nem itt a helyük, a Yorkimat négyszer támadták már meg, és én is félek tőlük, meg mindenki.
Miért
tiltják
helyük
tőlük
Ezeket a szavakat tetszés szerint használhatod egy szebb, magyarabb jövő érdekében!
Engem bokán harapott egy kisfehérszobanyéze, akkor azokat is tiltsák be a panelokban??? Ugyan már!!! Pont az a baj, hogy a kistestű kutyások NAGY RÉSZE, NEM MINDEGYIK teljesen elkényezteti, nem neveli a kis kutyáját, ezért flexin őrjöngenek és kapdosnak más kutyák és emberek után, amíg a gazdi másik irányba nézve beszélget!
Azt gondoljá(to)k, hogy nem kell szocializálni, más kutyákhoz engedni a kisebbeket és sétáltatni is elég háromszor 10 percet a ház körül...azért, mert kis kutyák, még kell nekik a MOZGÁS, a NEVELÉS és a FEGYELMEZÉS!!!
Nem a kutyákkal van gond, hanem a GAZDÁKKAL!
Ennyi erővel tiltassuk be a nagy testű kutyák tartását AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN??? Ugyanis a 30 kg-os roti-nj keverékemet legalább 6-8 alkalommal kertes házban tartott, de önsétáltató, vagy kapun kirontó kutya támadta meg!!!
Meg vagyok átkozva, mert már a második szomszédomnak van ilyen kutyája.
Hangos, csúnya, és ellenséges. Már bocs a véleményemért :)
Ahhoz képest milyen törpe, nekiugrik bárkinek, bárminek.
Hiába tudná az ember egy rúgással két utcával arrébb küldeni, egyszerűen volt olyan hogy megpróbált nem kiengedni a kapun.
Jót röhögtem :)
Azért támadják meg a kutyádat, mert ahogy oviban szokás hangoztatni: ő kezdte.
Tanulj meg írni, utána tanítsd meg a kutyádat a szép szóra.
Hidd el, megszűnnek a gondjaid.
Nem kell ellenségeskedni a yorkis tulajokkal. Ismerek nem is egy yorkit, bologneset, pincsit, kicsi keveréket itt a lakótelepen és nincs velük semmi baj.
Egyszerűen a gazdákkal van csak a gond, akik nem képesek a békés egymás mellett élést megoldani. Vagy nem is akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!