Mi legyen a neve a fekete nagytestű kan kutyának? Valami különleges?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kutya még kicsi valószínűleg keverék és nem tudom mi legyen a neve.:s Tudom hogy a google a barátom de kíváncsi vagyok a Ti ötleteitekre is :D
2012. okt. 29. 12:09
3/9 anonim válasza:
Lotti ha lány és mondjuk Bobby ha fiú:)
4/9 anonim válasza:
3: szöveg értelmezés 1..."Mi legyen a neve a fekete nagytestű kan kutyának" kiemelem a lényeget: "nagytestű KAN kutyának"
6/9 anonim válasza:
Démon, Corso, Mamba, Ében, Árnyék, Sámán, Fantom, Csoki, Dante, Draco, Amon, Baltazár, Pupák.
Ezek jutottak eszembe.
7/9 anonim válasza:
- fekete - , lehet egy érdekes név is!
de a 1 és 2 szótagú nevek jobbak!
8/9 anonim válasza:
Néró, Negró, Démon, Black, Blacky, Zénó, Zorró, Zordó, Zordon, Árnyék, Kormos, Kormi, Dark, Darkey, Darky, Darkie, Darkness, Dusky, Deep, Nord, Puke, Murky, Shady, Gray, Grey, Dun, Collied, Mordor, Sauron, Juno, Ékhó, Érisz, Zeusz, Draco, Feka, Voldemort :D
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !:))
2012. okt. 29. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!