Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez az etetési mód hibás?

Ez az etetési mód hibás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérdés: az etetés úgy zajlik, h kiszedem a kaját, "beleeszem", aztán ül, marad, ügyes, tied, kutya eszik.

DE: a kutyám még csak 9 hetes és ezért 4x kell neki enni adni, szóval reggeli után megint megtöltöm a tálját, és mielőtt elmegyek otthonról, leteszem neki. Így ugye van neki saját kajája, ami nem jó. VISZONT: ha nem hagynék neki, akkor nem tudnám betartani a 4 étkezést, ami ilyen kiskutyáknál nem jó.

Szóval szerintetek ez nagy hiba?

2012. nov. 8. 11:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
de ha nem várakoztatom evés előtt, zabál!!!!! Az baj, nem? De ha az nem is baj, az mindenképpen, ha zabál, akkor fosik is :(
2012. nov. 8. 13:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Azért zabál mert kutya :D az összes kölyök gyorsan eszik aztán idővel vagy leszoknak róla vagy nem. A fosáshoz nincs köze annak hogy gyorsan eszik vagy nem. Mivel eteted?
2012. nov. 8. 13:37
 13/22 A kérdező kommentje:

Hm... csak azért gondoltam, h van hozzá köze, mert ha lassan eszik nem csinálja pedig mindig ugyanazt eszi...

Most dog chowt eszik, mert azt kapott, ahol született, de utána TOTW-ra váltok. Most kirabolták nálunk a menhelyet, úh a kaja nagy részét elküldtem nekik, úh elég hamar meg lesz a váltás :)

De komolyan ki rabol már ki menhelyet????? :O Bocs az offért.

2012. nov. 8. 13:40
 14/22 anonim ***** válasza:

Nah hát ez egy igen jogos kérdés.. Rendes tőled hogy küldtél nekik kaját.

A Totw-al annyi van hogy a halasat etesd vele amíg kölyök. Abban kevesebb a fehérje. Meg érzékeny gyomrú kutyák foshatnak is a magas fehérjés táptól.

2012. nov. 8. 13:44
 15/22 anonim ***** válasza:
mi a havanese-ünket 3x etettük egy nap, a 4-et nem tudtuk megoldani,de nem is volt rá szükség, az adagokat mindig szépen megette,ha hagyott vmennyit akkor ha áztatott táp volt akkor a másik kutyának hagytuk,hogy megegye ,ha szárazat kapott és abból maradt akkor kövi étkezésnél azt kapta meg max tettünk hozzá egy keveset :)
2012. nov. 8. 17:25
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!!!!

Ma otthagytam kaja nélkül :) Meglátjuk, h szétszedi-e a kukát kaja után- mert ezt nem írtam, de csinált már ilyet mikor nem jött időben a kaja :)

Akkor megpróbáljuk a halast a TOTW-ból.

OFF: Tegnap bechipeztettem a kutyát. Szegény úgy sírt, be is pisilt, megszakadt a szívem :( :( Meg volt oltás is, meg féreghajtó paszta, meg fülcsepp atkára... úh szegénykémre rájárt a rúd tegnap. A ti kutyátok h viseli az állatorvosi tortúrát????

2012. nov. 9. 09:27
 17/22 anonim ***** válasza:
Az enyém összemegy fele akkorára de szó nélkül tűr bármit. Volt olyan, hogy toklász után kutatva túrkált az orvos egy műszerrel a kutya bőre alatt.
2012. nov. 9. 09:49
 18/22 anonim ***** válasza:
Az leginkább rajtad múlik. a kutya magától nem fél vagy izgul rajtad látja hogy mit kéne csinálni egy számára idegen helyzetben
2012. nov. 9. 10:25
 19/22 A kérdező kommentje:

Hát először nem félt, de miután belebökték azt az alkarnyi vastag tűt, azért meggondolta magát...

Mondjuk a fülvizsgálatnál már nem félt :) :)

2012. nov. 9. 13:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Ilyenkor annyi van hogy nem kell sajnálni simogatni ha hisztizik. Ha ügyes vagy akkor jól fogja tűrni. Nekem az állatorvos mindig megjegyzi hogy milyen ügyes a kuty :D ha meglátja a mérleget magától ráül nem hisztizik semmiért stb
2012. nov. 9. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!