Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy van az etetési adagolás...

Hogy van az etetési adagolás az alábbi tápoknál?

Figyelt kérdés

Most vettünk magunkhoz egy kis keveréket, ami valószínűleg közepes-nagytestű lesz.

Most olyan 9-10 hetes, valahol 3 kg körül van, kicsit sovány.

Hirtelen jött a kutya, ki akarták tenni az erdőbe és úgy döntöttem, hogy inkább megtartom én, ezért csak a csarnokba tudtam leszaladni, és vettem 3 féle száraz-tápot kimérve. Nem volt a fejembe, hogy ott kérdezzem meg a dolgokat.

Szóval vettem DogChow, Bosch és Friskies tápokat, már ki is ment a fejemből, hogy melyik milyen, de mindegyik kölyöknek való.

Tudom, hogy én is kinézhetném a netről, de most rohanok az állatorvoshoz féreghajtóért, meg "átézetni" a kutyát.

2012. aug. 11. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Minek vettél 3 félét? Csak hasmenése lesz tőle a kicsinek.

Friskiest felejtsd el.

2012. aug. 11. 13:51
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon utálom, hogy akárki feltesz egy kérdést, és nagyon nem arra válaszolnak!

Sikerült megtalálnom egyedül is, csak jó lett volna, ha nem nekem kell félórát még kutatnom, miközben éhezik a kicsi.

Kösz a semmit!

2012. aug. 11. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!