Kb mennyit alszik egy 3 hónapos kutya? Valamint ha csak táppal etetem, az adagolás szerint, honnan tudom, ha netán soványabb, mint kellene? (nagytestű keverék)
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 21:48
1/4 anonim válasza:
ha sovány, észre fogod venni, de szerintem mást is adj neki, mint tápot.
Te se csak kenyéren élsz.
2/4 anonim válasza:
3hónaposan az enyém aludt akár 18-20órát is.
Nem kell semmivel kiegészíteni a tápot, ha az jó minőségű. A kutya monodiétás. Persze néha 1nagyobb disznó vagy marhacsontot adhatsz neki az jót tesz a fogainak meg le is foglalja.
Itt képekkel is illusztrálva van, hogy mikor sovány ill. kövér:
Nembaj ha nem dagi, sőt az sem, ha kicsit vékonyabb, legalább nem terheli az izületeit amíg fejlődik.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, a 2.hasznos volt :)
2012. márc. 26. 22:32
4/4 anonim válasza:
Nagyon sokat alszik egy három hónapos kutya persze a fajtától is függ.Próbáld meg rizzsel is etetni azt nagyon szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!