Hogy van ez a táp adagolás? Többi lent!
Figyelt kérdés
Mikortól lehet felnőtt táppal etetni? Amikor már azzal etetem akkor elég lesz egy nap egyszer adni neki? Vagy hogy van ez?2011. febr. 2. 23:00
1/5 anonim válasza:
Milyen fajta és mennyi idős kutyus? Ha keverék, várhatóan mekkora lesz felnőtt korában?
2/5 A kérdező kommentje:
9 hónapos kan labi
2011. febr. 2. 23:36
3/5 anonim válasza:
Most még kapjon kétszer és bőven kölyök tápot. Egy éves kora után adj neki egyszer, de csak fokozatosan. Nála olyan 15-18 hónaposan lehet átállni a felnőtt táp etetésére, de ezt is fokozatosan tedd. És mindenképpen valami jobb minőségű eledellel etesd, mert ő egy érzékeny fajta, mint ahogy minden nagytestű, amíg növésben vannak!
4/5 Ninna ♥ válasza:
Szerintem már kölyök tápot nem igényel, én annak a híve vagyok, hogy bármely életszakaszban adható táp + Luposan Gelenkraft. Az én kutyám egy border collie, 6 hónapos koráig az Acana kölyökjét ette, aztán átváltottunk a Pacificára, ami bármely életszakaszban adható, és már az Orijen 6halját is ette, az is bevált. Persze mellette, mivel nagytestű, csonterősítőt kell neki adni, nekem a Luposan vált be, legtöbbször szokott még az enyém is 1 évesen kapni :) Az én kutyám már napi egyszer eszik, de csak 11 hónapos korában döntöttem így, mert már nem igényelte a kétszeri evést. A reggelit általában nem mindig ette meg, vacsit viszont még kért volna a rendes adagja mellé is. Én onnantól döntöttem el, hogy egyszeri kajáltatás van, a kutyának is jobb, meg nekem is :) De egyébként 10-11-12 éves korában már el lehet hagyni a kétszeri étkezést.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ninna, gondolom úgy akartad írni, hogy 10-11-12 hónapos korába..:)) Szerintem lassan mi is átállunk, bár ő még most kezd úgy igazán belevágni a dolgokba. Kutyasuli, sport stbstb. :)
2011. febr. 3. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!