Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minden kiskutya kevesli a...

Minden kiskutya kevesli a kapott ételt? Középkategóriás táppal (JOSERA KIDS) etetem a kutyámat (3 hó) és a zsákon lévő adagolás szerint etetek (plusz még pár szem jutalomfalatként ha tanítgatom), mégis olyan mohón eszik és kérdőn néz rám ha elfogy.

Figyelt kérdés
a kondija jó, baj, ha nem eszi magát hülyére, ugye nem?
2012. márc. 28. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy jó kondiban legyen :) A táp etetési útmutatója egyébként nem szentírás, de ettől csak akkor kell eltérni, ha kövérnek vagy soványnak látod.

Az én kutyám hányásig enné magát, majd utána újra folytatná :D Egy egészséges kutya mindig tudna enni :)

De javaslom, hogy jutalomfalatnak ne a tápját add, hanem virslit/párizsit/sajtot felkockázva!

2012. márc. 28. 15:23
 2/5 A kérdező kommentje:
oké, köszi.
2012. márc. 28. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk az állatorvos azt mondta, lehet többet adni annál amit az útmutató ír (persze nem kell túlzásba esni), mert fejlődésben van. Jutalomfalatnál mindegy hogy táp vagy virsli vagy akármi. Mi virsli helyett inkább rágókát(fogtisztító) adunk. Tanításnál tápot.
2012. márc. 28. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én kutyám már hányt is de utána tovább ette, szóval ez normális
2012. márc. 28. 15:59
 5/5 Viki84 válasza:

Az én kutyám is haspók imádja a hasát a mai napig bármennyit képes enni.

Érdemes ilyenkor a tápját kiegészíteni zöldséggel gyümölccsel, ha megeszi.

Az enyém oda van az almáért és a répáért is, ráadásul elég sokáig tudja rágcsálni, nem hizlal és egészséges!

Az első fél évben én javasolnám a prémium táppal történő etetést, ez szerintem hosszútávú befektetés, féléves kora után már nem számít annyira...

2012. márc. 29. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!