Minden kiskutya kevesli a kapott ételt? Középkategóriás táppal (JOSERA KIDS) etetem a kutyámat (3 hó) és a zsákon lévő adagolás szerint etetek (plusz még pár szem jutalomfalatként ha tanítgatom), mégis olyan mohón eszik és kérdőn néz rám ha elfogy.
Az a lényeg, hogy jó kondiban legyen :) A táp etetési útmutatója egyébként nem szentírás, de ettől csak akkor kell eltérni, ha kövérnek vagy soványnak látod.
Az én kutyám hányásig enné magát, majd utána újra folytatná :D Egy egészséges kutya mindig tudna enni :)
De javaslom, hogy jutalomfalatnak ne a tápját add, hanem virslit/párizsit/sajtot felkockázva!
Az én kutyám is haspók imádja a hasát a mai napig bármennyit képes enni.
Érdemes ilyenkor a tápját kiegészíteni zöldséggel gyümölccsel, ha megeszi.
Az enyém oda van az almáért és a répáért is, ráadásul elég sokáig tudja rágcsálni, nem hizlal és egészséges!
Az első fél évben én javasolnám a prémium táppal történő etetést, ez szerintem hosszútávú befektetés, féléves kora után már nem számít annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!