Ennyi elég? Meg engedhetjük magunknak?
A totw nagyon jó választás.. Végül azt vettem én is a kutyuknak.
Nekem is tetszenek a dogok, Csak azért nem vennék mert kifejezetten rövid ideig élnek sajnos. Az hogy a vizsla hiperaktív nem számít sokat. Ha a dog majd elfárad akkor nem fog futni csak beáll melléd és ott fog bandukolni.
De örülnék ha tudnék húst szerezni :D Voltam közvágó hídon azt mondták hogy se marhát se szárnyasuk nincs, mert mindent felvásárolnak a kínaiak 500-600ft/kg-ért :D Pedig olyna 200-300ft /kilót fizetnék marhanyesedékért ..
nah de majd megoldom.
Mindig támogatom az örökbefogadást, kivéve most. A dogok nagyon gyorsan nőnek, nem árt nekik zöldkagylókivonatos tabit adni kölyökorában hogy ne legyenek mindenféle ízületi bajai nagynak. Ami náluk amúgy is nagyszámban fordul elő. Épp ezért csak és kizárólag jó kennelből vennék. :/
Szerintem is elég lenne :)
És tényleg szép tőled, hogy fajtamentőktől fogadsz örökbe, de tényleg alaposan tájékozódj, mennyire egészséges az adott egyed. Csak egy példa: ha csípő dp-je van és műteni kell, lábanként 150eFt a műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!