Megoldás pattanásos bőrre? (arcon, háton és mellkason is) Voltam bőrgyógyásznál, de ő felírt egy 3 hónapos 30. 000 forintos kezelést, de mi nem engedhetjük ezt meg magunknak. Viszont már nagyon elegem van a bőrömből.15/L
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 15:46
1/7 anonim válasza:
Kozmetikus, talán tud vele kezdeni valamit... Amúgy mi ez a kezelés, ha megkérdezhetem?
2/7 A kérdező kommentje:
nem tudom pontosan, csak felírt 3 receptet. (gyógyszerek vagy krémek, nemtudom) azt mondta hogy 3 hónapig folyamatosan kell őket használni.
2012. márc. 6. 18:17
3/7 anonim válasza:
Próbáld ki a Vermix rázókeverékét.Nem árt radírozni a bőrt,segít tisztán tartani.
4/7 anonim válasza:
Nos, nekem régen rengeteg volt az arcomon patikból, és minden hónapban jártam kozmetikushoz, de 2 hét alatt ugyanúgy leamortizálódtam. Erre meg ajánlott nekem egy tej mentes kúrát, mivel az egyik páciensénél bevált, és nagyon szép lett tőle az arca. Pár hete már én is azon vagyok, és óriási nagy a változás. Természetesen kis mitiszerek mindig vannak, de egy gyorsarcápolás és bye-bye akne!:) Szóval szerintem te is próbáld ki, max ha már nem bírod a tej nélküliséget, akkor vegyetek vagy kókusz- vagy laktózmentes tejet. Én az utóbbit iszom, és nagyon megvagyok vele elégedve! Természetesen most se hanyagolom el magamat!:)
5/7 A kérdező kommentje:
és annyi az egész hogy nem iszol tejet? :O :D
2012. márc. 8. 18:19
6/7 anonim válasza:
Igen, egy hét után már látható a változás!:))
7/7 A kérdező kommentje:
és semmiféle tejterméket nem? pl joghurtot? sajtot? :D
2012. márc. 8. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!