Homlokomon van egy kiálló anyajegyem, amibe időnként véletlenül bele is kapok, úgyhogy le szeretném szedetni, mielőtt baj lenne belőle. Bőrgyógyásznál ezt meg lehet oldani?
Figyelt kérdés
TB-re, ingyen?
Milyen pontosan egy ilyen művelet? Nem marad nyoma?
Anyám szokott azzal riogatni, hogy ha leszedetem, akkor több nő másutt. Van ennek bármi alapja?
2010. nov. 7. 14:25
1/3 anonim válasza:
Nem fog több nőni máshol :S Egyszerűen szerintem csak érzékeny vagy a napra és ennek hatására jönnek elő. Szóval semmi alapja szerintem.
2/3 anonim válasza:
Igen, meg lehet ingyen csináltatni. Viszont a heg ott marad, tehát ha nem nagy az anyajegy, szerintem nem éri meg. Én a vállamról szedettem le, pont ahol a táska pántja szokott lenni, engem is nagyon zavart. Biztos, hogy nem fog több nőni, mert leszedeted!
3/3 anonim válasza:
Helyi érzéstelenítéssel leveszik, egy vágást ejtenek, annak a helye nekem úgy 7 év után is látszik, a kulcscsontomon van. De nem fájdalmas az eljárás. Bőrgyógyászhoz menj el, és ad beutalót sebészetre, vagy háziorvoshoz. Nem tudom, h tb támogatja e, de gondolom igen, ha nem szépészeti beavatkozás, hanem az egészséged miatt fontos beavatkozás.
Nincs alapja, h több nő máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!