Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha van két törzskönyves...

Ha van két törzskönyves yorkiem és egyszer véletlen lett egy alom akkor szaporító vagyok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 21:12
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
20%
Nem kell reagálni. Örülj, hogy a szuka nem halt bele az ellésbe. Ivartalaníttatni kellett volna akár vemhesen is. Ha már nem figyeltél rájuk eléggé.
2009. aug. 12. 11:59
 42/47 A kérdező kommentje:
Örülök is...
2009. aug. 12. 12:08
 43/47 anonim ***** válasza:
66%

Azt hiszem, kicsit elszabadultak az indulatok.

A kérdező hibázott. Mindenki hibázik, nemcsak ő.

Belátta, hogy mit csinált, elfogadta a tanácsainkat. A kicsik gazdáinak adatait fel fogja írni, az ivartalanításukat ellenőrizni fogja. Az anyakutya ivartalanítva lesz.

Örüljünk annak, hogy vannak emberek, akiket meg lehet győzni, akik elfogadják az áldatlan kutyás állapotok tényét és az ivartalanítás fontosságát.

Ne kövezzétek meg. Hibázott, most megtesz mindent, hogy ha már így alakult, akkor a legjobbat nyújtsa a 4 kutyának. A kan már ivartalanítva is van.

Ha az állatbarátok, állatvédők, ivartalanítást hangoztatók ilyen arrogánsan támadnak neki a még tudatlan, naív embereknek, és nem segítő kezet nyújtanak, akkor maguk ellen fordítják a (")szaporítókat("). Nem kell ilyen agresszívan támadni, már rég belátta a hibáját, és tett, tesz is a javításáért, szépítéséért.

2009. aug. 12. 18:52
 44/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, teljesen igazad van.
2009. aug. 12. 22:29
 45/47 anonim ***** válasza:
Tudom, már régi a kérdés, de kedves kérdező! Sikerült eladnod a kutyusokat vagy maradt még nálad? Engem nagyon érdekelne, mert szeretnék egy ilyen kiskutyust. Várom válaszod!
2009. szept. 27. 13:01
 46/47 anonim ***** válasza:
kedves kérdező ..engem is szintén érdekelnének a kutyusok bár eltelt egy kis idő...
2009. nov. 17. 16:09
 47/47 anonim válasza:
0%
Nem vagy szaporító ha az ellés időpontjában a te tulajdonodban volt aszuka akkor tenyésztő vagy
2010. máj. 24. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!